Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 липня 2023, 12:09
19800
3

Дівчата із вищого суспільства. 10 найбагатших дочок зірок футболу

Їм ніколи нудьгувати і вони точно знають, чого хочуть від життя

| Оновлено 31 липня 2023, 12:09
19800
3
Дівчата із вищого суспільства. 10 найбагатших дочок зірок футболу
Instagram. Хосеп Гвардіола з родиною

Футбол – це гра, яка приносить естетичне задоволення вболівальникам, і дає цілком матеріальні результати роботи самим гравцям. Великі гроші, які у останні пару десятиліть є незмінним атрибутом найпопулярнішого виду спорту, часто стають причиною проблем на особистому фронті. Вони псують взаємини між футболістами та їхніми дружинами, а також можуть погано впливати на дітей – історія знає чимало прикладів, коли нащадки відомих гравців зловживали спиртним або мали справу із наркотиками.

Втім, далеко не всіх дітей зірок футболу спіткала неприємна доля. Декому з них вдалося вирости у вельми успішних людей. І сьогодні ми поговоримо про десятьох дівчат із вищого суспільства – найбагатших дочок легендарних особистостей із футбольної тусовки…

Алісія Скоулз

Instagram. Алісія Скоулз

Пол Скоулз є не лише легендарним екс-півзахисником Манчестер Юнайтед та збірної Англії, а й батьком 22-річної красуні Алісії. Молода дівчина в якийсь момент також вирішила піти стопами свого відомого батька й зайнялася спортом – щоправда, не футболом, а нетболом. Це командна гра, яка відома з 1893 року, і з самого початку вважалася жіночим різновидом баскетболу. Головне завдання у ній – закинути м'яч у кошик супротивника.

Відомо, що Алісія Скоулз грала за збірні Англії з нетболу U-17 та U-21 та продовжує займатися цим видом спорту до сьогодні, причому навіть ставала чемпіонкою Суперліги із манчестерською командою Тандер.

Крім того, Алісія Скоулз має понад 110 тисяч підписників в Instagram і, за оцінками експертів, веде дуже активну роботу з відомими світовими брендами у сфері одягу та косметики, що допомагає дівчині заробляти близько 1 мільйона фунтів на рік.

Джемма Оуен

Instagram. Майкл Оуен із дочкою Дженною

Дочка видатного екс-форварда збірної Англії Майкла Оуена Дженна стала широко відомою завдяки своїй участі в Острові кохання – британському реаліті-шоу про побачення, в якому привабливі та самотні молоді люди збираються разом на віллі на морському узбережжі. Там Дженні пощастило зайняти друге місце, і це дозволило дівчині стати неймовірно популярною – нині кількість підписників її Instagram вже наближається до 2 мільйонів.

Також Дженна Оуен є обличчям PrettyLittleThing – британського рітейлера швидкої моди, орієнтованого на жінок віком від 16 до 41 року. Раніше ж дочка Майкла Оуена мала власну компанію із виробництва бікіні, яка також приносила дівчині непоганий прибуток. Нині експерти вважають, що Джемма має стабільний дохід у розмірі близько 1,5 мільйонів фунтів на рік.

До речі, Джемма Оуен також всерйоз займалася спортом. Із 11 років вона представляла Англію у кінному спорті, який дуже любить її батько 43-річний Майкл, котрий нині є одним із офіційних представників Ліверпуля на різних світських заходах.

Б'янка Гаскойн

Instagram. Пол Гаскойн із дочкою Б'янкою

Пола Гаскойна прийнято вважати ледь не головним хуліганом англійського футболу. Цей хавбек справді дуже багато дозволяв собі як на футбольному полі, так і за його межами, особливо вже після завершення активних виступів. Зокрема, британські журналісти неодноразово робили фотографії Пола у найнепривабливіших для того образах, користуючись давньою проблемою Гаскойна – його надмірною пристрастю до алкоголю…

Втім, проблеми Пола зовсім не заважають будувати життя та кар'єру його яскравій і вельми симпатичній пасербиці Б'янці. Молода дівчина, як і її екстравагантний вітчим, також любить бути у центрі уваги, й вести дещо «дикий» спосіб життя.

Instagram. Б'янка Гаскойн

Однак Б'янка Гаскойн все-таки намагається не надто переступати межу, і хоче бути куди більш відомою в якості моделі, а не скандальної пасербиці Пола. Дівчина, як і Джемма Оуен, також брала участь в одному із сезонів Острова кохання, де їй вдалося стати переможницею. Згодом Б'янка отримала багато запрошень від відомих компаній, і з'являлася на обкладинках глянсових журналів. Наразі 36-річна жінка із лишком пожинає плоди своєї популярності й заробляє близько 1,5 мільйонів фунтів щорічно.

Далма Марадона

Getty Images/Global Images Ukraine. Далма Марадона (третя праворуч) разом із батьком

36-річна аргентинка Далма Марадона є дочкою легендарного Дієго Армандо Марадони – одного із найкращих футболістів усіх часів та народів. Дівчинка з'явилася на світ у Буенос-Айресі, але жила разом із родиною в Севільї та Неаполі, де тоді грав її батько. У шість років Далма повернулася до Аргентини, де й продовжувала жити вже разом зі своєю бабусею, бо почувала себе некомфортно у Європі.

З раннього віку Далма була захоплена акторським мистецтвом і її кар'єра на цій ниві почалася у 1997 році. Тоді дівчинці довірили одну з ролей в дитячому серіалі Cebollitas, де розповідалася історія групи дітей-футболістів. В 2005-му Далма дебютувала у театральній постановці, а через три роки отримала першу роль в повнометражному художньому фільмі.

Зараз Далма Марадона є вельми успішною аргентинською актрисою. Кількість її підписників в Instagram складає 1,8 мільйона осіб, а щорічний дохід дорівнює 2 мільйонам фунтів.

Даніель Фаватто

Instagram. Ромаріо з дочкою Даніель Фаватто

25-річна Даніель Фаватто є дочкою відомого екс-форварда збірної Бразилії Ромаріо, котрий є чемпіоном світу-1994. Після завершення кар'єри гравця Ромаріо подався у політику й нині є федеральним сенатором Бразилії від штату Ріо-де-Жанейро.

Щодо Даніель, то дівчина не звикла сидіти на шиї у свого відомого батька. Вона активно розвиває свій аккаунт в Instagram, де має понад 250 тисяч підписників, у січні народила доньку, а кілька місяців тому відкрила профіль на платформі OnlyFans, яка популярна у сфері розваг для дорослих та дозволяє користувачам отримувати гроші від своїх підписників – фанатів. Сама Даніель так прокоментувала це своє рішення: «Оскільки я щодня вчуся, то подумала, що це крута ідея створити профіль на платформі, щоб знімати відео на цю тему».

Нині медійна активність приносить Даніель Фаватто дохід у розмірі близько 2 мільйонів фунтів на рік.

Холлі Ширер

Instagram. Алан Ширер із дочкою Холлі

Холлі Ширер народилася у 1994 році та є дочкою видатного форварда збірної Англії та абсолютної легенди тамтешньої Прем'єр-ліги Алана Ширера, якому належить рекорд результативності турніру (260 забитих м'ячів).

Холлі не просто має неабияку зовнішність, що допомагає їй радувати своїх шанувальників у Instagram (а таких понад 70 тисяч) ефектними та яскравими фотографіями, а й професійно займається музикою. Зокрема, дочка Ширера сама пише пісні та сама ж їх виконує – виходить непогано:

Як підрахували експерти, публічна діяльність Холлі Ширер дозволяє дівчині заробляти близько 2 мільйонів фунтів на рік.

Естель Бергкамп

27-річна Естель Бергкамп – дочка видатного екс-форварда Аякса, Арсенала та збірної Нідерландів Денніса Бергкампа, який повісив бутси на цвях у 2006 році, а згодом входив до тренерських штабів різних фахівців у амстердамському клубі.

Втім, батько – це зовсім не єдина людина у житті Естель, яка безпосередньо та нерозривно пов'язана із футболом. Справа в тому, що чоловіком дочки Денніса є нинішній півзахисник Манчестер Юнайтед та збірної Нідерландів Донні ван де Бек, котрому дівчина у квітні минулого року подарувала сина.

Що стосується особистої слави та популярності, то в Естель Бергкамп і тут все гаразд. Дівчина має кілька рекламних контрактів із відомими брендами, а один її пост в Instagram обходиться замовникам у кілька десятків тисяч фунтів. Тому Естель також належить до касти багатих і знаменитих, а її щорічний заробіток складає близько 2 мільйонів фунтів.

Джейд Лебеф

Getty Images/Global Images Ukraine. Джейд Лебеф

Франк Лебеф відомий, перш за все, своїми виступами за Челсі та збірну Франції, у лавах якої захисник у 1998 році став чемпіоном світу, а через два роки – чемпіоном Європи. Після завершення кар'єри Франк не пішов у тренери, а вирішив зосередитися на бізнесі та родині. І це абсолютно правильно, адже він має чарівну доньку Джейд, яка народилася у листопаді 1990 року.

32-річна Джейд Лебеф професійно займається модельною діяльністю, а також періодично знімається у кіно. Також дівчину часто запрошують вести усілякі світські заходи, із чим вона справляється на «відмінно». Очевидно, що любов до акторської майстерності Джейд передалася від батька, оскільки Франк раніше зізнавався, що якби не реалізував себе у футболі, то обов'язково хотів би спробувати сили на сцені.

В Instagram у Джейд Лебеф понад 170 тисяч підписників, і завдяки такій базі дівчина має низку вигідних контрактів із рекламодавцями. Усього ж річний дохід дочки чемпіона світу-1998 оцінюється у 2 мільйони фунтів – цілком достатньо, аби вести світський спосіб життя.

Марія Гвардіола

Instagram. Марія Гвардіола

У 22-річної Марії Гвардіоли колосальні 700 тисяч підписників в Instagram! Дівчина є дочкою нинішнього головного тренера Манчестер Сіті Хосепа Гвардіоли, із яким вона має дуже близькі та довірчі стосунки. Зокрема, Марію часто можна бачити на різних святкуваннях, коли команди Хосепа досягають успіху та виходять покрасуватися із трофеєм перед уболівальниками.

Відомо, що Марія Гвардіола є професійною моделлю та співпрацює із відомим агентством Premier Model Management. Найчастіше молодій та красивій дівчині дають можливість яскраво рекламувати купальники, а ще вона фокусується на грамотному веденні соціальних мереж, що постійно призводить до збільшення фанатської бази, і, як наслідок, доходів від реклами.

Раніше ЗМІ повідомляли, що дочка Гвардіоли мала стосунки із хавбеком Деле Аллі, котрий нині виступає за Евертон, проте молоді люди були цікаві один одному лише два роки, після чого кожен із них продовжив життєвий шлях самостійно. Втім, і без Делі Аллі та батька в Марії все складається дуже навіть непогано – вона заробляє на рік від 2 до 2,5 мільйонів фунтів, що напевно є додатковим приводом для гордості і для її неймовірно успішного батька.

Матильда Моуріньо

Instagram. Матильда Моуріньо

27-річна дочка головного тренера Роми Жозе Моуріньо Матильда ​​звикла, як і її батько, ставити перед собою виключно максимальні завдання. Ймовірно, саме тому дівчині до такого раннього віку вдалося дуже багато чого досягти.

У грудні 2020 року Матильда ​​відкрила власний ювелірний бренд – Matilde Jewellery, який стає все більш популярним. Дівчина гарантує, що всі товари її бренду абсолютно екологічні. Зокрема, для виробництва ювелірних виробів використовується лише перероблене золото та діаманти, спеціально вирощені у лабораторії.

Також Матильда ​​Моуріньо є професійним дизайнером і допомагає своїм клієнтам зі смаком облаштувати дорогі будинки у Лондоні та інших містах Європи. Дівчина, як про неї пишуть знайомі, дуже комунікабельна та намагається з усіма знаходити точки дотику. Завдяки цьому Матильда ​​Моуріньо є вкрай затребуваною, має масу замовлень і роботи, а водночас і вельми гідний дохід – близько 3 мільйонів фунтів на рік.

Текст: meta.ua/sport

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер збірної України U-17 визначив заявку на Євро
Футбол | 03 травня 2024, 09:05 0
Тренер збірної України U-17 визначив заявку на Євро

Наставник юнацької збірної України Юрій Мороз визначився з заявкою на Євро U-17

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 30
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Кепа Ларисабродяга
дочка гвардиолы тут топ конечно
potemkin78
мдя, Гаскойн ваще кашмар, а дочери кроме Марадоны крутяк