Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 30 липня 2023, 12:04
5858
10

ВІДЕО. Каскад каркасів. Як Барселона Реал розгромила

До вашої уваги відеоогляд Ель-Класіко

| Оновлено 30 липня 2023, 12:04
5858
10
ВІДЕО. Каскад каркасів. Як Барселона Реал розгромила
ФК Барселона

В ніч з суботи на неділю відбувся товариський матч між каталонською «Барселоною» та мадридським «Реалом». Гра проходила в рамках американського турне клубів.

Перемогу з рахунком 3:0 здобули підопічні Хаві (голами відзначилися Усман Дембеле, Фермін Лопес та Ферран Торрес), але мадридська команда теж мала безліч нагод забити. Їй це сьогодні не вдалося зробити, в тому числі через дике невезіння – якщо тер Штеген не справлявся, то його багато разів підстраховували штанги та поперечина.

До вашої уваги відеоогляд матчу:

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Jaime_Lannister
Стояв би Лунін, сказали б, що в перших двох голах неправильно позицію вибрав, а третій взагалі собі привіз. А так Куртуа - ну пропустив три, ну лоханувся на виході, буває.
serhiy
І щось Куртуа ні разу не врятував ...Не може такого бути.
anacreon
Не вірю своїм очам. А де заголовок: "Куртуа пропустив 3 м'ячі"? Де детальній розбір під
лупою кожного пропущеного м'яча? Чи це тільки для Луніна, аби опустити?
Громадськість вимагає проаналізувати кожен забитий м'яч і тикнути на помилки Куртуа. Які були в кожному забитому м'ячі, а третій прямо взагалі його пряма помилка.
Але чомусь прізвище Куртуа взагалі жодного разу не згадувалося в статті.Клоуни.Оцей смішний хейт в сторону Луніна на українських спортивних сайтах це прямий наслідок всіх цих ідіотських статтей з нападами на нього, де постійно підкреслювали кожен пропущений гол і розповідали, що то він у всьому винен, бо бездар. В той час як пропущені голи це звичайний робочий процес.   Куртуа пропустив три м'ячі і всі забули через 10 хвилин. Включаючи іспанську пресу і тренера.  А як Лунін пропустив то все, треба виганяти, не тягне таку посаду.
Andy_P
Отличные мячи положила Барса, хочется верить, что игра налаживается. а Реал за счёт бегуна Винисиуса хотел победить? 
vital
Прикольно - по рахунку розгромна перемога Барси, а судячи з огляду Реал мав перемагати, 11-метровий,, півдюжини ударів у каркас воріт каталонців і при цьому 0 забитих це не жарти.
Michael Savchyn
дико повезло однако Барсі
Тарас Костюк
Куртуа реально дуже нестабільний воротар. В такому клубі пора щось думати. Лунін теж не варіант, більше 2воротаря йому не світить ніколи в Реалі.