Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 серпня 2023, 07:04
1268
0

Поділля поки що не може розраховувати на трьох основних гравців

Хмельницька команда не змогла зіграти в Івано-Франківську оптимальним складом

| Оновлено 02 серпня 2023, 07:04
1268
0
Поділля поки що не може розраховувати на трьох основних гравців
Instagram. Валерій Болденков

У стартовому турі Першої ліги наставник «Поділля» Віталій Костишин не зміг задіяти трьох основних гравців. Захисники Валерій Болденков та Валентин Корешков, а також півзахисник Дмитро Прихна навіть не приїжджали на гостьовий матч із «Прикарпаттям».

Як стало відомо Sport.ua, повноцінна заявка Прихни затримується через бюрократичні зволікання, пов'язані з міжнародним трансфером. Вихованець харківського футболу в останній час грав у Польщі за друголігову «Радуню», звідки досі не надійшли необхідні документи.

Що стосується двох новачків-захисників, то у них травми. Болденкову не дає спокою спазм, через який високий футболіст під час зборів випадав з тренувального процесу, згодом його відновлював, але в результаті знову опинився на лікарняному. Найближчими днями екс-гравець «Волині» та «Карпат» зробить ще одну спробу повернутися в лад.

А ось Корешков, який уже пропустив півтора тижні через пошкодження, отримане в тернопільському спарингу з «Дружбою» (0:1), не зможе тренуватися ще як мінімум стільки ж — у колишнього гравця «Диназа» травмоване коліно.

«Поділля» на старті чемпіонату Першої ліги розійшлося бойовим миром з «Прикарпаттям» на його полі (1:1).

2 серпня у другому попередньому раунді Кубка України команда Віталія Костишина зіграє вдома з тернопільською «Нивою». 6 серпня у 2-му турі чемпіонату хмельничани приймуть іншу «Ниву», з Бузової.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.