Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
|
252
0

Ейпен – Вестерло. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Бельгії

Поєдинок відбудеться 29 липня о 17:00 за Києвом

Ейпен – Вестерло. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Бельгії
Getty Images/Global Images Ukraine

29 липня на «Кехрвер» пройде матч 1-го туру чемпіонату Бельгії, в якому «Ейпен» зустрінеться з «Вестерло». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Ейпен

Команда належить корпорації Aspire Zone, тій самій, що перетворила на гранда ПСЖ. Ось тільки в інші свої футбольні проекти катарці інвестують значно менше. Ось і панди в Бельгії просто так-сяк тримаються в Жупілер-Лізі. Наприклад, минулого сезону було лише 15-те місце із 18 учасників. Бажають більшого, і надії на довгоочікуваний прогрес пов'язані з новим тренером Флоріаном Кофельдтом, хоча 40-річний фахівець залишив украй суперечливі оцінки своєю роботою у попередніх клубах, Вердером та Вольфсбургом. Крім того, це буде його перший досвід за кордоном, не в рідній Німеччині. Примітно, що новачки прибули з Бундесліги, Мевальд і Бялек. Але й втрат досить багато, чого вартий відхід Ндрі та Превляка, які мають двох 13 м'ячів минулого сезону.

Вестерло

Цього року клуб відзначає 90-річний ювілей. Але всі успіхи зводяться до виступів у кубку. 2001-го вийшло взагалі взяти трофей, а через 10 років похід De Kemphanen закінчився поразкою у фіналі. Саме на той час команди грали на високому рівні, пробиваючись на євроарені. Але потім було кілька вильотів із Жупілер-Ліги. В черговий раз повернутися вийшло за підсумками позаминулого розіграшу. Спочатку вийшло непогано, і новачок закінчив на високому, 8-му місці. Не дивно, що Йонас Де Рек залишається на тренерській посаді, яку він обіймає з 2021-го року. Склад оновлюють, причому з акцентом на омолодження. Ідуть ті, кому за 30, у тому числі Насер Шадлі з Ветолетом, і беруть молодих, так, за 20-річного Боса Мельбурну заплатили 1,3 мільйона. Особняком виділимо закінчення оренди Де Кейпера, у якого закінчилася оренда. Лівий фулбек з 9-ма голами та 7 передачами повертається до Брюгге.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону краще виходило у Ейпена. Він виграв удома та взяв нічию на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у гостей. Але це старт сезону, і з урахуванням скромних показників минулого чемпіонату ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,909).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.