Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
|
249
0

Шарлеруа – Ауд-Хеверле Левен. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Бельгії

Поєдинок відбудеться 29 липня о 19:15 за Києвом

Шарлеруа – Ауд-Хеверле Левен. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Бельгії
Getty Images/Global Images Ukraine

29 липня на «Стад дю Пай де Шарлеруа» пройде матч 1-го туру чемпіонату Бельгії, в якому «Шарлеруа» зустрінеться з «Левеном». Старт поєдинку заплановано на 19:15 за київським часом.

Шарлеруа

Клуб так і не зміг жодного разу за всю історію виграти жодного по-справжньому вагомого титулу. Зебри двічі доходили до фіналу кубка, але й 1978-го, і 1993-го, все закінчувалося поразками. Ще раніше, 1969-го, було максимальне місце у Жупілер-Лізі, 2-а підсумкова позиція. Але більше це віце-чемпіонство не повторилося. Навпаки, неодноразово чорно-білі вилітали з найвищого дивізіону Бельгії, щоправда, потім повертаючись назад. А 2015-го вийшло навіть вийти до Ліги Європи, де вдалося розгромити в обох матчах Бейтар. Але потім було протистояння із Зорею, і українці обіграли бельгійців із загальним рахунком 0:5. Історія повторилася через 5 років: пройшли в екстра-таймі Партизан, але поступилися згодом Леху з Познані. Але минулого сезону Шарлеруа закінчив лише на 9-й позиції.

Левен

Команда була заснована у 2002-му році. І за 10 років вже OHL дебютували у вищому дивізіоні країни. За великим рахунком, поки що клуб то зберігає, не без зусиль, місце в Жупілер-Лізі, то змушена грати на 2-му рівні бельгійського футболу. Так, всі 3 крайні розіграші були проведені на елітному національному рівні, але жодного разу не виходило піднятися у верхню частину турнірної таблиці. Більше того, 10 місце, на якому закінчили навесні, стало найкращим результатом за повне десятиліття. До речі, хоча якась віддушина для корпорації Кінг Пауер, головний футбольний актив якої, Лестер, паралельно безславно вилетів з Англійської Прем'єр-Ліги. Виручили 3,5 мільйона на Луї Патрісі, захиснику молодіжної збірної Бельгії. Ці гроші дозволили зробити низку підписань, посиливши всі лінії команди – Шломо, Банзузі та Ндрі. Але залишається ще зрозуміти, як вони виявлять себе на полі. Принаймні, товариські поєдинки проходять непогано.

Статистика особистих зустрічей

Левен не програє у 5 очних поєдинках. І ось уже тричі обігравали Шарлеруа.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують господарям. Але, з урахуванням історії протистоянь, ризикнемо поставити на те, що тут гості не програють (коефіцієнт – 1,78).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Ніколи не забуду пограбування в бою з Хейні»
Бокс | 01 травня 2024, 11:16 6
Василь ЛОМАЧЕНКО: «Ніколи не забуду пограбування в бою з Хейні»

Український боксер – про поразку в бою за абсолютне чемпіонство

Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині
Футбол | 01 травня 2024, 00:36 0
Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині

Лука Модрич вийшов замість Джуда Беллінгема у матчі проти «Баварії» (2:2)

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.