Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 28 липня 2023, 13:49
3330
4

ЯСТРЕМСЬКА – про реакцію WTA: «Дали зрозуміти, що втручатися не будуть»

Українка розповіла, що тенісні інстанції байдужі до злочинів проти українців

| Оновлено 28 липня 2023, 13:49
3330
4
ЯСТРЕМСЬКА – про реакцію WTA: «Дали зрозуміти, що втручатися не будуть»
Getty Images/Global Images Ukraine. Даяна Ястремська

Українська тенісистка Даяна Ястремська звернулася до вболівальників у соціальних мережах після матчу з Міррою Андрєєвою на турнірі в Лозанні.

«Я б хотіла написати про нещодавню ситуацію, яка сталася [на турнірі] у Швейцарії, і яка навряд чи є прийнятною, на мою думку. Тенісні інстанції, на жаль, залишаються байдужими до злочинів, скоєних в Україні. Нещодавно я закликала до застосування санкцій на адресу Мірри Андрєєвої за ті публікації, які вона «лайкнула» в соцмережах, що якраз і стосувалися скоєння цих злочинів проти українців. І в WTA просто дали зрозуміти, що втручатися не будуть. Я засмучена, але зберігаю відданість боротьбі за мою країну, мою сім'ю і моїх друзів в Україні. Я б також хотіла особливо подякувати Швейцарії та місцевим організаторам за їхній теплий прийом», – написала Ястремська в інстаграмі.

Зазначимо, що раніше Ястремська вимагала застосування санкцій проти її майбутньої суперниці Анастасії Гасанової, яка повторювала кремлівські наративи. Тоді Гасанова знялася з парного матчу проти сестер Ястремських ще до його початку і до кінця сезону на корти не виходила.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр
Да у них.мир и идиллия и им начхать на войну .Ястремская для них.как назойливая муха или сумашедшая которая какойто бред несет и они лениво от нее отмвхиваются 
potemkin78
кто платит тот и заказывает музыку
SandroKing
На жаль, наша країна повністю програла інформаційну війну і повернення росіян до змагань в усіх видах спорту лише справа часу.