Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
369
0

Віборг – Люнгбю. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Данії

Поєдинок відбудеться 28 липня о 20:00 за Києвом

Віборг – Люнгбю. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Данії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 липня на «Енергі Віборг Арена» пройде матч 2-го туру чемпіонату Данії, в якому «Віборг» зустрінеться з «Люнгбю». Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Віборг

Клуб у 2021-му році піднявся до Суперліги країни - вкотре вже. Новачок фінішував на 7-й позиції, але потім примудрився виграти суперечку за право зіграти в Лізі конференцій. Причому там данці показали себе відносно непогано: вибили Судуву та Б-36 з Торсхавна, але потім напоролися на Вест Хем, майбутнього тріумфатора турніру, якому програли обидві зустрічі. Незважаючи на такий ранній старт, стара столиця змогла додати й у національному чемпіонаті, в результаті закінчивши на 4-й позиції, таким чином гарантувавши собі право знову зіграти у єврокубках. Не дивно, що наставник Якоб Фріїс, який прийшов у 2022-му році, і провів перший повноцінний сезон як головний тренер, зберіг свою посаду. Та й намагаються якось зміцнити склад, щоправда, фінансові можливості проекту залишаються обмеженими. Зараз стартували на полі Норшелланна і програли фактично без боротьби, 1:4.

Люнгбю

Команда була гарна у 80-ті та на початку 90-х років минулого століття. Саме тоді вийшло взяти обидва чемпіонські титули та всі 3 кубки. Але на початку нового століття було чимало проблем, досить сказати, що неодноразово доводилося падати до Першої Ліги. А коли нарешті вийшло у синіх вибратися, у 2017-му році, до Ліги Європи, виникли фінансові проблеми, що обернулися банкрутством. Проект врятували вболівальники, які й досі залишаються власником клубу. Цього вистачило, щоб знову піднятися до Суперліги. Але минулого сезону все йшло до вильоту. Але на 2-му етапі, в шістці гірших, у аутсайдера вийшов ривок, за рахунок якого потіснили з рятівного 10-го місця Хорсенс, що рано розслабився. Новий тур розпочали з прийому чемпіона, Копенгагена, зрештою залишившись без очок – закінчили 1:2.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Віборг взяв 4 очки з 6 можливих – 2:1 вдома, 1:1 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у господарів арени. Тим треба виправдатись перед уболівальниками за провальний старт чемпіонату, і це вийде. Ставимо на Віборг (коефіцієнт – 1,8).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.