Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
800
0

ЧФР Клуж – Адана Демірспор. Прогноз на матч кваліфікації Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 27 липня о 20:30 за Києвом

ЧФР Клуж – Адана Демірспор. Прогноз на матч кваліфікації Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

27 липня на «Константін Радулеску» пройде 1-й матч 1/4 фіналу кваліфікації Ліги конференцій, у якому ЧФР (Клуж) зустрінеться з «Адана Демірспор». Старт поєдинку заплановано на 20:30 за київським часом.

ЧФР (Клуж)

Клуб з 2018 по 2022 роки зміг взяти 5 чемпіонських титулів поспіль. На такому тлі минулий сезон став для залізничників відверто провальним. В рамках регулярної частини сезону володар титулу лише на 1 очко відставав від Фарула, і явно налаштовувався поборотися за збереження золота. Але в результаті в чемпіонській кульці пропустив вище ще й Стяуа, впавши в підсумку на третю позицію. Тож клуб не отримав права спробувати себе у Лізі чемпіонів. Втім, там на груповому етапі грали аж 2012 року. А в останні роки поступалися у кваліфікації, переміщаючись у підсумку до менш рейтингових турнірів. Так, минулого сезону, поступившись в екстра-таймі Пюніку, румуни перебралися до Ліги конференцій. А вже там не лише пройшли 3 раунди відбору, а й брали 2-е місце у групі, а у плей-оф поступилися Лаціо мінімально, 0:0 та 0:1. Натомість цього сезону вдалося розпочати з пари впевнених перемог, нехай і в національному чемпіонаті: 2:0 з Полі Ясси, 3:1 з УТА.

Адана Демірспор

Команда довгий час бовталася поза турецькою Суперлігою. Але повернулася назад у 2021-му році, і одразу показали наявність і амбіцій, і непоганих фінансів – і гравців статусних підписували, і тренером став Вінченцо Монтелла. Втім, спочатку сині блискавки обмежилися лише 9-м місцем. Але з 2-ї спроби італійський Аероплан все ж таки зміг підняти своїх підопічних на 4-у позицію (найкращий результат за всю історію виступів) - після чого пішов, вирішивши припинити співпрацю. Його змінив інший відомий у минулому форвард, Патрік Клюйверт. Є й низка новачків, зокрема Нані - той самий, що у піку грав за Манчестер Юнайтед, і досвідчений захисник, Симон Делі.

Статистика особистих зустрічей

Румуни з турками вперше зіграють між собою.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу господарям поля. З урахуванням того, що вони ще й почали грати, а турки лише виходять із канікул, поставимо на перемогу румунів (коефіцієнт – 2,35).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.