Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
438
0

Юргорден – Люцерн. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 27 липня о 20:00 за Києвом

Юргорден – Люцерн. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

27 липня на «Теле2 Арена» пройде 1-й матч 1/4 фіналу кваліфікації Ліги конференцій, в якому «Юргорден» зустрінеться з «Люцерном». Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Юргорден

Команда неодноразово була чемпіоном країни. Востаннє, 12-е золото було оформлено порівняно недавно, у 2019-му році. Минулий сезон міг принести золото, але все-таки сині смуги зрештою поступилися Хеккену. Ну, а зараз ще й Мальме відвоював позиції та й Ельфсборг приємно дивує своїх уболівальників. У результаті столичному навряд чи щось обіцяє більше, ніж 4-й рядок у підсумковій таблиці Аллсвенскан. Втім, з кінця весни вдалося помітно додати і виграти низку поєдинків, скорочуючи відставання від трійки лідерів. Паралельно розпочинається новий цикл у Лізі конференцій. Минулий вийшов вдалим, шведи не просто вперше пробилися на груповий етап єврокубку (якщо не брати до уваги кубок Інтертото в середині 90-х), але й взяли 1-е місце в квартеті, вирушивши відразу в 1/8 фіналу. Але вже там без шансів поступилися Леху – 0:2 вдома, 0:3 у Познані.

Люцерн

Клуб мало що досягав за свою історію. Він має єдине чемпіонство за свій час, ще 1989-го року, і 3 кубки. Випадків, коли був виліт із швейцарської Суперліги, було більше. Але останнім часом Die Leuchten непогані. Тут і крайня перемога у кубку, у 2021-му році, та високі місця у чемпіонаті, що дозволяли регулярно стартувати у єврокубках. Востаннє пробували сили 2021-го, але там одразу отримали складного суперника, в особі Феєнорда. У результаті нідерландці перемогли два роки тому, двічі по 0:3. Зараз підопічні Маріо Фріка (того самого, що був найкращим футболістом в історії Ліхтенштейну), взяли 4-е місце і отримали право знову стартувати на євроарені.

Статистика особистих зустрічей

Ці шведи та швейцарці вперше зіграють між собою.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Юргорден має ряд козирів - непогану форму і фактор свого поля. Отже ставимо те що, що тут шведи зможуть виграти поєдинок при форі 0 (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал
Футбол | 02 травня 2024, 21:03 1
Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.