Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 27 липня 2023, 12:46
13581
49

Лунін вирішив залишитися у Реалі. У мадридському клубі розчаровані

Українець сповнений рішучості боротися за своє місце у воротах галактикос

| Оновлено 27 липня 2023, 12:46
13581
49
Лунін вирішив залишитися у Реалі. У мадридському клубі розчаровані
ФК Реал. Андрій Лунін

Український голкіпер «Реала» Андрій Лунін вирішив залишитися в мадридській команді і хоче виконати свій контракт до кінця, тоді як клуб наполягає на його відході цього літа.

Андрій Лунін перебуває у складній ситуації у «Реалі». Наставник Карло Анчелотті не бачить його у своїх планах наступного сезону. У клубі повідомили голкіперу, що найкращим варіантом було б поїхати з Мадрида у пошуках ігрового часу. Проте український воротар не має наміру залишати команду.

Відсутність ігрового часу в «Реалі» стала перешкодою для розвитку Луніна, який раніше був одним із найперспективніших гравців європейського футболу. Однак його відмова розглядати питання про трансфер ускладнює ситуацію для всіх сторін.

Лунін сповнений рішучості залишитися і боротися за своє місце у складі, що дуже складно, враховуючи присутність бельгійського голкіпера Тібо Куртуа, котрий міцно забронював за собою позицію номер 1.

Не виключений відхід Луніна у 2024 році. Наступний сезон буде ключовим. Голкіпер хоче виконати свій контракт до кінця, на що «Реал» може неохоче погодитися, очікуючи на закінчення угоди з українським гравцем – 30 червня 2024 року.

Лунін за три сезони зіграв за «Реал» загалом лише 17 матчів, у яких пропустив 19 голів, 4 поєдинки провів на нуль.

Оцініть матеріал
(118)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 49
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Луніну подобається бути в системі Реалу і він не хоче нікуди йти. Його вибір. В нього залишився ще рік в цьому раю. І він налаштований сидіти в ньому до кінця. А далі вже можна піти в інші клуби. Бо знає, що це вершина його кар'єри і далі вже будуть тільки клуби нижче рангом.
Summertime
Молодец.   Контракт есть контракт.  
 Мы - кузнецы и дух наш молод, 
 Куём мы счастия ключи...
pol-55
Чого до нього пристали,тільки в Європі сотні 2х 3х воротарів сидять на лавці і не парятся.
Виктор Коробка
Те, що він програє конкуренцію Куртуа - це факт, але той не залізний. І може трапитись таке (не дай бог, звичайно!), що Куртуа травмуеться і у Луніна буде чудовий шанс пограти на такому рівні, який і не снився абсолютній більшості воротарів світу. Тому рішення залишитися в Реалі не таке вже й безглузде, ак тут пишуть діванні експерти. А в інших клубах він ще пограє, ще не старий. 
Vitason
Надеется на свой какой-то шанс,но только при травме Куртуа, он будет,но Куртуа не даёт особых шансов Лунину,так пару матчев и возвращается,если есть проблемы со здоровьем,при таком раскладе он никогда не будет первым номером,его спасет единственное,не дай Бог сильная травма Куртуа, тогда у него будет реальный шанс  не сделать пару сейвов в матче,а показать все на что он способен,а так только мелкие эпизоды и то не всегда хорошие,ему нужно как минимум десяток матчей, чтобы он почувствовал игру и уверенность,а так ничего не будет,так и уйдет он с Реала ,не получив нормального шанса
pol-55
Г. Бейл ще був в Реалі,коли Лунін прийшов,значить гарний учень.
Степан Харлан
Як Вася Кобін №2 ....в хорошій команді на вічній лавці
Микола Унгурян
ну якщо Лунін пішов на принцип то швидше всього це його останній "сезон" в РМ
Навряд чи його залишать, навіть ящо Куртуа травмується.
Andrew
Це не його клуб, видно по багатьом ознакам.
Між грати, розвиватись десь чи сидіти і чекати в Реалі - обрав друге, шкода 
Viktor Shuper
міг піти в якийсь середняк і хоч грав би. а там може хтось із сильних клубів зацікавився б. а так сидить на лаві гребе гроші і все йому ок
Выталкиватель парашутистов
Он на банке у Реала получает больше, чем если бы он играл где-то в Англии или Италии,за Францию я вообще не говорю... Он думает о своем будущем, о будущих детях, семейном благополучии.За год сидения на лавке в Мадриде, он стал миллионером.... Найдите мне еще такую суперприбыльную профессию...
BekXan
Лунін дурень
Bimbа Joe
Не судите строго, просто поменял карьеру на бабло.
Alex T
А шо ему уже если за 5 лет и 20 матчей не провел? Хотя то что решил это уже о многом говорит когда его в двери, а он в окно.
Шел бы уже хоть куда-то где заиграл, хотя может ему это и не надо 
luceorius
 Якщо дивитись на футбол як на, так би мовити, один з видів динамічної естетики, то Лунін майже зеро. А якщо футбол - джерело заздренності, підрахунку чужих грошей чи різних
видів пристосуванства, то тут, звісно, є про що потеревенити. Дерзайте ! 
igor shmuylo
  Етого стоило ожидать . Лучше быть на   лавке , но зато в реале . И напрягаться немнадо и бабло капает .  
Cartman
Странный он какой то ! Ему говорят уходи ты нам не нужен шансов стать первым номером 0. А он все равно следит лавку полеруеи и рассказывает как он стане номер 1. 
GloryUkraine
Повернеться в Зорю вільним агентом і буде запасним воротарем до кінця кар'єри.