Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
| Оновлено 26 липня 2023, 01:41
347
0

Корінтіанс – Сан-Паулу. Прогноз та анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Бразилії

Поєдинок відбудеться 26 липня о 03:30 за Києвом

| Оновлено 26 липня 2023, 01:41
347
0
Корінтіанс – Сан-Паулу. Прогноз та анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Бразилії
Getty Images/Global Images Ukraine

26 липня на «Нео Кіміка Арена» пройде 1-й матч 1/2 фіналу кубка Бразилії, в якому «Корінтіанс» зустрінеться з «Сан-Паулу». Старт поєдинку заплановано на 03:30 за київським часом.

Корінтіанс

Клуб був прекрасний у минулому десятилітті - тоді вийшло і в Копі Лібертадорес виграти, вперше в історії, і тричі перемогти у національній Серії А. Але чемпіонство 2017 року все далі, а нових помітних успіхів немає. Втім, минулий сезон тимао закінчили досить високо, 4-ми. Що робить ще більш глибоким нинішній провал, коли гранд у Серії А бовтається в нижній частині, біля зони вильоту. Ось і з Баією обмежилися нульовою нічиєю. Та й у Копі Лібертадорес бразильці набрали лише 7 очок, чого вистачило для 3-го місця у групі. Втім, з нього перебралися до Копи Судамерикана, де вже встигли пройти в 1-му раунді плей-оф перуанський Університаріо. А в кубку, чергуючи домашні перемоги з гостьовими поразками, команда примудрялася вибити вже 3-х суперників - маловідомий Ремо, Атлетіко Мінейро і Америка Мінейро.

Сан-Паулу

Команда не менш відома та популярна, ніж її наступний суперник. Але в неї ще довше тягнеться посередній, безтрофейний період – крайнім успіхом став тріумф у Копі Лібертадорес-2012. Після цього триколор брали хіба що перемоги на рівні чемпіонату штату - теж вагомо, з урахуванням рівня учасників, але замало для гранда. Тим більше, що минулий сезон у Серії А приніс лише 9 місце. Зараз вдалося додати - зрозуміло, що Ботафого від усіх відірвався, але на 2-у позицію претендувати можна, триколірні тримаються в пелотоні, багато виграючи. Але минулого туру раптом оступилися, програвши 1:2 Куябі. Крім того, вони виграли групу у Копі Судамерикана, набравши 16 очок. А в кубку пройшли Ітуано, Спорт Ресіфі та Палмейрас, перемігши його в обох поєдинках.

Статистика особистих зустрічей

У 4-х поєдинках було 3 нічиї при перемозі Корінтіанс у Паулісті на початку року.


Прогноз

Букмекерські контори розглядають пару як рівну. Чекаємо як боротьби, так і голів - ставимо на тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,86).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.