Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 липня 2023, 05:44
1735
0

Артур АВАГІМЯН: «Мій хрещений батько загинув у Маріуполі»

Форвард «Олександрії» – про втрату близької людини

| Оновлено 25 липня 2023, 05:44
1735
0
Артур АВАГІМЯН: «Мій хрещений батько загинув у Маріуполі»
ФК Олександрія. Артур Авагімян

Форвард «Олександрії» Артур Авагімян, який народився в Маріуполі, розповів, що він втратив хрещеного батька через бомбардування міста. У цей час у Маріуполі також перебували його родина, дівчина, родичі та друзі.

«Це був жах. Маріуполь закидали всіма можливими бомбами та ракетами. Усі райони були в руїнах. Все, що найдорожче у моєму житті, знаходилося в Маріуполі – моя сім'я, дівчина та її сім'я, родичі, друзі. Я міг втратити всіх прямо в один момент. Це дуже б'є по тобі.

Ніхто не виходить на зв'язок, ти сидиш і накручуєш себе, заспокоюєшся і знову накручуєш. Можна сказати, що я божеволів. Але мені кілька разів вдавалося зателефонувати до рідних. Мій тато та моя дівчина кілька разів їхали та ловили зв'язок. Не уявляю, як вони ризикували своїм життям, щоб зв'язатися зі мною.

Зв'язок був дуже поганий і всього на 15 секунд, але я хоч розумів, що вони в порядку. Потім зв'язку знову не було тижнями. Ви ж розумієте, що під час такого бомбардування за 10 секунд усе змінюється. Мій хрещений батько загинув – в його будинок влучила ракета. Від нього залишилися лише кістки», - сказав Авагімян.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.