Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
580
0

Янг Бойз – Лозанна. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Швейцарії

Поєдинок відбудеться 23 липня о 17:30 за Києвом

Янг Бойз – Лозанна. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Швейцарії
ФК Янг Бойз

23 липня на «Ванкдорф» пройде матч 1-го туру чемпіонату Швейцарії, в якому «Янг Бойз» зустрінеться з «Лозанною». Старт поєдинку заплановано на 17:30 за київським часом.

Янг Бойз

Клуб нещодавно видав чудовий відрізок. Саме він закінчив багаторічне домінування у Швейцарії Базеля та взяв 4 чемпіонські титули поспіль. Але у 2022 році оси відкотилися на 3-є місце. Втім, наступного сезону жовто-чорні повернулися на 1-е місце у підсумковій таблиці. Тепер вони мають 16 таких успіхів, і, очевидно, хочеться захистити цей статус і в новому розіграші. Тим більше що наставник, Рафаель Віккі, відомий у минулому півзахисник (75 матчів за збірну), залишився на своїй посаді - саме він повернув столичний колектив на вершину Суперліги, додавши ще й кубок. При цьому втрата тільки одного, основного захисника Цесінгера, який був проданий у Вольфсбург. Бентежить те, що при кількох новачках (Лакумі, Янко, Ганвула) центр оборони зміцнить Бішель, якого піднімають з молодіжки.

Лозанна

Команда по праву вважається одним з найбільш титулованих клубів країни. Має в активі 7 чемпіонських титулів та 9 кубків Швейцарії. Ось тільки всі ці трофеї зібрані в минулому столітті (а останнє золото взяли ще 1965 року). 2002-го ж фінансові проблеми спочатку призвели до позбавлення ліцензії, а потім - і до банкрутства. Довелося повертатися з 4 дивізіону, і це вийшло. Але на рівні Суперліги біло-синім складно. Вони й позаминулого сезону залишили вищий дивізіон країни. Добре, що в Челлендж-Лізі вдалося взяти 2-е місце, а з ним - і право повернутися у вишку. 5 мільйонів, отримані як відступні за Амдуні від Базеля, дозволили створити бюджет для посилення перед новим стартом, але поки що гроші витрачати не поспішають, Дюссен і Сене прийшли вільними агентами.

Статистика особистих зустрічей

Весною минулого року, у чемпіонаті, сторони двічі зіграли внічию, причому з однаковим рахунком, 2:2. І лише у кубку Янг Бойз розгромив суперника 5:1 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені у перемозі гранда вдома. Кубковий розгром не повторять, але можна ставити на перемогу господарів за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,88).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бензема прибув на тренувальну базу Реала. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 08:29 0
Бензема прибув на тренувальну базу Реала. Стала відома причина

Королівський клуб допоможе Каріму в лікуванні

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 3
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.