Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фехтування
| Оновлено 22 липня 2023, 02:13
530
0

Збірна України дозаявила шпажисток на ЧС, незважаючи на участь рф

Чемпіонат світу з фехтування стартує 22 липня у Мілані

| Оновлено 22 липня 2023, 02:13
530
0
Збірна України дозаявила шпажисток на ЧС, незважаючи на участь рф
НОК. Фейбі Бежура

Збірна України дозаявила 4 спортсменки для участі в індивідуальному турнірі зі шпаги на чемпіонаті світу 2023 із фехтування, який розпочнеться 22 липня в італійському Мілані. Відповідні зміни вказані в офіційній заявці на турнір.

Збірна України з фехтування планувала у повному обсязі виступити на чемпіонаті світу, заявивши спортсменів на усі індивідуальні та командні турніри. Однак була змушена відмовитися від участі у чотирьох з шести особистих турнірів, тому що на них заявилися нейтральні фехтувальники із рф та рб.

Серед турнірів, в яких Україна відмовлялася від участі – усі жіночі індивідуальні змагання, а також фехтування на шпагах серед чоловіків.

Проте в оновленій заявці на ЧС-2023 вказані шпажистки з України – навіть попри присутність двох нейтральних фехтувальниць з рф – Яни Бєкмурзової та Поліни Хаертдінової.

Від України на жіночий турнір з фехтування на шпагах заявлені чотири спортсменки: Джоан Фейбі Бежура, Інна Бровко, Влада Харькова та Дар'я Варфоломеєва. Вони вже дізналися суперниць у груповому раунді, й жодна з них не потрапила до пулу з нейтральною спортсменкою з рф.

Чемпіонат світу з фехтування стартує в суботу, 22 липня, з попередніх групових раундів у чоловічій шаблі та жіночій шпазі.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.