Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
| Оновлено 22 липня 2023, 21:56
456
0

Палмейрас – Форталеза. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Бразилії

Поєдинок відбудеться 22 липня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 22 липня 2023, 21:56
456
0
Палмейрас – Форталеза. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Бразилії
ФК Палмейрас

22 липня на «Альянц-Парк» пройде матч 16-го туру чемпіонату Бразилії, в якому «Палмейрас» зустрінеться з «Форталезою». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Палмейрас

Клуб – чинний чемпіон країни. Він минулого сезону виграв Серію А, продовживши вдалу, практично золоту для себе еру. Начебто вдало розпочинали і нинішній сезон, як на внутрішній арені, так і в Копі Лібертадорес. Але влітку поросята раптом почали оступатися, причому постійно. Тут і виліт із кубка, де програли обидва матчі чвертьфіналу принциповому супернику, Сан-Паулу, і піке в Бразилейрао, де претендент на захист титулу після 10-матчевої смуги без поразок на старті раптом отримали 0:1 з Байєю. Потім з тим самим рахунком поступилися і лідеру цього чемпіонату, Ботафого, а з Атлетіко Паранаенсе та Фламенго розділили очки, зігравши внічию. Цього тижня був поєдинок із Інтернасьоналом, і нова невдача, 0:0.

Форталеза

Команда після тривалого перебування у 3-му дивізіоні країни змогла наприкінці минулого десятиліття різко додати. Пройшовши Серію В транзитом, за 1 лише 2018 рік, потім клуб зміг закріпитися на національній футбольній вежі. Так, минулий цикл Бразилейрао приніс 8-е підсумкове місце. Був навіть шанс зіграти після такого у Копі Лібертадорес. Але, пройшовши у кваліфікації Депортіво Мальдонадо, потім триколірні зі сталі вилетіли після битв із Серро Портеньо, поступившись в обох поєдинках. Зате в Копі Судамерикана бразильці виграли 5 матчів із 6, вигравши групу. При цьому підопічні Войводи примудряються утриматися на торішньому рівні й у Серії А. Особливо вдало виходить із кінця червня, коли вийшло часто вигравати. Але з Куябою сталася осічка у вигляді 0:1.

Статистика особистих зустрічей

Палмейрас у 2022-му році взяв 4 очки у парі поєдинків. Та й цього року вийшло пройти суперника в кубку, нехай і після 3:0 вдома мінімально поступилися на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені в тому, що Палмейрас нарешті виграє - але його невдачі затяглися. Рекомендуємо ставити на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,909).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.