Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
|
406
0

Фламенго – Америка Мінейро. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Бразилії

Поєдинок відбудеться 22 липня о 22:00 за Києвом

Фламенго – Америка Мінейро. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Бразилії
Getty Images/Global Images Ukraine

22 липня на «Маракана» пройде матч 16-го туру чемпіонату Бразилії, в якому «Фламенго» зустрінеться з «Америкою Мінейро». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Фламенго

Команда не тільки загалом вважається по праву однією з найбільш популярних і успішних у Бразилії. Вона і прямо зараз хороша, що й підтвердила минулого року, знову вигравши головний титул Південної Америки, Копу Лібертадорес. Новий сезон розпочався для стерв'ятників не найкращим чином, що призвело до зміни тренера. Ставка на Хорхе Сампаолі себе виправдала. Тут і вихід у плей-оф нового розіграшу Копи, і впевнене проходження у кубку, де пройшли, серед інших, і Флуміненсе з Атлетіко Паранаенсе. Пішов прогрес у рамках Бразилейрао. З середини травня вигравали більшість матчів, нехай навіть і не без винятків типу 1:1 із Палмейрасом у липні. Розділили очки і з Флуміненсе, але принциповий матч доводилося догравати у меншості.

Америка Мінейро

Клуб по праву вважається футбольним ліфтом. Досить нагадати, що в 2005-2009 він взагалі грав у 3-му дивізіоні Бразилії. Більше так низько кролики не падали, але при цьому вони регулярно чергували виступи у Серії А та В. І на такому тлі був справжній успіх минулого року, коли вдалося замкнути топ-10. Ця позиція забезпечила перепусткою до Копи Судамерикана. Там бразильці набрали 10 очок у 6 матчах, вийшовши з групи, після чого у 1/16 у липні зарубалися з Коло-Коло. Програвши образливо в Чилі, вдома опонента раптом розгромили переконливо, з рахунком 5:1. При цьому на внутрішній арені колектив звалився на дно таблиці, програючи чи не 2/3 зустрічей.

Статистика особистих зустрічей

Єдина перемога Америки Мінейро припала аж на 2000 рік. А позаминулого і минулого року в 4-х матчах Серії А Фламенго взяв 10 очок з 12 можливих.

Прогноз

Букмекерські контори не бачать інтриг тут. Найсильніша команда приймає головного аутсайдера Серії А вдома – ставимо на перемогу Фламенго тут як у 1-му таймі, так і в матчі загалом (коефіцієнт – 1,87).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.