Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 21 липня 2023, 15:32
1195
0

Гравець збірної України працевлаштувався у Нідерландах

Нападник Євген Фадєєв продовжить кар'єру в Європі

| Оновлено 21 липня 2023, 15:32
1195
0
Гравець збірної України працевлаштувався у Нідерландах
Фото ФХУ. Євген Фадєєв

Гравець збірної України Євген Фадєєв підписав контракт із нідерландським клубом «Снекпойнт Лімбург», який виступає у міжнародній BeNe-лізі серед команд Бельгії, Нідерландів та Німеччини.

Минулий сезон у 25-річного киянина вийшов зім'ятим. Восени за сімейними обставинами хокеїст взагалі не грав у хокей і лише після Нового року підписав угоду з командою третього дивізіону Німеччини – «Крефельд 1981». У складі німецької команди Фадєєв зіграв лише 7 ігор і набрав 7 (1+6) очок. Після закінчення клубного сезону центрфорвард пробився до складу національної збірної України та виступав на ЧС-2023 в Естонії (2 передачі у 5 іграх).

«Я знаю тренера Фадєєва в Крефельді, і він дав про нього тільки хороші відгуки, - каже наставник «Снекпойнт Лімбург» Джефрі ван Ірсел. - Євген дуже швидкий та мобільний гравець, технічно добре підготовлений. Він приїхав з найвищих юніорських змагань в Америці, а також на його рахунку два дорослі чемпіонати світу. У новачка нашої команди був важкий період, але він дуже цілеспрямований. Я очікую побачити це від нього на льоду».

хокей
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.