Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 липня 2023, 03:43
11315
23

СУРКІС: «Якщо я почну продавати гравців по €4 млн, у мене не буде команди»

Президент «Динамо» назвав принизливою пропозицію «Торіно» щодо Володимира Бражка

| Оновлено 22 липня 2023, 03:43
11315
23
СУРКІС: «Якщо я почну продавати гравців по €4 млн, у мене не буде команди»
Dynamomania. Володимир Бражко

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував інформацію про те, що столичний клуб відхилив пропозицію «Торіно» в €4 млн + бонуси за 21-річного півзахисника Володимира Бражка.

«Пропозиція «Торіно» принизлива. Володимир Бражко – один із наших найбільш талановитих півзахисників. І він принесе у майбутньому користь «Динамо». Всі хочуть купувати наших талановитих гравців за копійки. А якщо я почну продавати гравців по 4 мільйони, то у мене не буде команди!

Треба продавати так, як ми це зробити із Забарним, із Миколенком. Колись, коли Андрій Шевченко тільки починав грати за основу «Динамо», нам пропонували продати його за 3 мільйони. Але ми розуміли, що він буде коштувати дорожче», – сказав Суркіс.

Відзначимо, що «Динамо» продало Іллю Забарного в «Борнмут» за 22,7 млн евро, а Віталія Миколенка – за 23,5 млн евро в «Евертон».

Оцініть матеріал
(114)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BARA.bass
Он за Цыганкова почему то забыл сказать, хотя это был лучший игрок Динамо.
anacreon
Суркіс: "Якщо я почну продавати гравців академії, то я ж почну заробляти гроші. А я хочу тільки їх втрачати, випускаючи кожен рік десятки футболістів яких потім намагаюся якось сплавити на халяву в оренди в інші клуби УПЛ, аби вони мали чим займатися після випуску!".Йолуп. Тобі пропонують реальні гроші за гравця, який навіть не в основі твого клубу і якому вдалося засвітитися на молодіжному чемпі. А гонору ніби там якась Зірка.
Продавай і радій, що заробив гроші, вклавши в його виховання набагато менше. Це є Бізнес.
Головна проблема Суркіса, що він досі живе минулим, де були Лобановський, Шева і півфінали ЛЧ. В той час як Динамо давно деградувало до рівня того, що програє всі матчі в групі ЛЄ і займає 4 місце в УПЛ. Йолуп досі думає, що Динамо цей топ-клуб, де гравців мають забирати за 20-40 мільіонів. Тих самих напевно, які не здатні навіть виграти матч в групі ЛЄ....
 
Ігор Бойко
На рахунок молодих - так, згідний, а от Сидорчука, Буяльського, Караваєва, Кабаєва, Гармаша... слід продавати, за що дають
Олег Динек
Головна проблема Динамо це суркіси! Ці покидьки довели справу до такого стану!
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Милан Милан
А Бражко еще за Зарю будет играть или уже за Динамо? Если он такой хороший, то уже сейчас нужно спихнуть кому то єто бревно Сидорчука и пусть парень растет.
Xvalenok03
Сукис учит как надо продавать игроков.
Ржунемогу.
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
Странное высказывание. Если б у команды был понятен вектор развития, то возможно это было б и правильно. А с другой стороны было б хорошо каждый сезон по 1-2 своих 20-22х летних воспитанников продавать даже за условные 4-5 лямов, (дописав в контракте % от продажи в будущем) тем самым дав ребятам поиграть в Европе и вырасти в будущем до сборной. Во вторых, это было бы не ощутимо для команды, когда уходит центральный игрок, яркий пример Цыганкова, думаю с ним могли в этом сезоне за 2-3 место еще побороться, а так только 4е, так как нету кому играть. Плюс много молодых парней изначально хотело бы быть в академии Динамо, так как видели что каждый год кого-то продают и ты условно можешь очень быстро попасть в Европу. Но в Динамо всегда явный хаос, как в политике трансферов так и в общем. 
Lex Aries
От цей Бражко не перепідпише контракт і піде або вільним агентом або як Циганков.
Анатолій Чорнобук
Так заробляють гроші всі небагаті клуби. І не тратять на купівлю третьосортних дегенератів. Яких потім віддають в оренди
Zander
Тварюко, в тебе вже років 3-4 нема команди! 
Александр
4 это очень мало .5 и по рукам как цыганка 
Alex Komnin
Игроков продает, а в команду приходят со Сьерра-Леоне, Ямайки и еще какой-нибудь Океании.
Злий Глобинець
Це той унікальний випадок, коли Суркіс повністю правий.
4 канал
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил