Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 липня 2023, 11:39
951
0

Олексій СИЧ: «Радий повернутися в Україну»

Захисник – про повернення до львівського «Руху»

| Оновлено 21 липня 2023, 11:39
951
0
Олексій СИЧ: «Радий повернутися в Україну»
ФК Рух Львів. Олексій Сич

22-річний захисник Олексій Сич поділився враженнями від повернення до львівського «Руху» після оренди у бельгійському клубі «Кортрейк», де він провів минулий сезон-2022/2023.

«Емоції після повернення дуже хороші. Радий повернутися в Україну, до «Руху». Практично рік не бачились з хлопцями. Звісно, підтримував з багатьма зв’язок на відстані. Притула, Дідик, Сапуга… З Ростиславом Ляхом, до прикладу, перетинались у молодіжній збірній. Прийняли гарно, дякую їм за це.

За матчами «Руху» стежив. Переглядав багато їхніх ігор в минулому чемпіонаті. Команда демонструвала досить непоганий футбол, особливо було приємно дивитись за молоддю. Радий за наших юніорів, які вдруге виграли чемпіонат України і закрили роти усім диванним критикам, які скептично поставились до їхнього успіху у позаминулому сезоні.

Тренування дуже інтенсивні, але це не дивно, адже тривають збори. Зізнаюсь, трохи важкувато, адже в мене була певна пауза у тренувальному процесі, тож потрібно трохи більше часу, щоб так би мовити, влитись у команду.

Керівництво команди ставить перед гравцями та тренерським штабом тільки найвищі цілі. Упевнений, кожен зі свого боку буде для цього викладатись на максимум. Для мене особисто головна ціль – це самовдосконалюватись, кожного тренування, кожної гри показувати, на що я здатен», – розповів Сич.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.