Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 липня 2023, 11:20
529
0

Мікель АРТЕТА: «Маємо створити хімію та згуртованість у команді»

Іспанець – про підготовку підопічних до нового сезону

| Оновлено 20 липня 2023, 11:20
529
0
Мікель АРТЕТА: «Маємо створити хімію та згуртованість у команді»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мікель Артета

Менеджер лондонського «Арсеналу» Мікель Артета після перемоги колективу на зборі в США над командою зірок МЛС (5:0) висловився про потенційні можливості підопічних. Іспанець підтвердив серйозність намірів команди. При цьому виключно в тривалій перспективі.

«Це був чудовий матч і чудова атмосфера. Було здорово бачити так багато вболівальників «Арсеналу», які заповнили стадіон. У нас було кілька чудових моментів у грі, а деякі моменти, особливо в першому таймі, були не такими вже й чудовими, але ми все ще перебуваємо на самому початку передсезонної підготовки. У підсумку я задоволений результатом.

Ми повинні побачити, на що здатні. Але ідея полягає в тому, щоб із кожним роком бути більш непередбачуваними, щоб супернику було б дедалі важче зупинити та звести нанівець те, що ми хочемо зробити. Це те, що в нас є зараз, особливо в обороні та півзахисті. У нас є варіанти, щоб відкрити простір, у нас набагато більше можливостей, ніж минулого року.

Ми повинні почати робити правильні речі в передсезонці, щоб отримати найкращу можливу підготовку, створити хімію і згуртованість у команді. Потім будемо рухатися вперед крок за кроком. Давайте подивимося, як ми почнемо, і що буде після», – заявив Мікель Артета.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.