Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

20.07.2023 18:30 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:0 0 : 2
Б-36 Торсхавн Проходить далі
Ліга конференцій
|
509
0

Пайде – Б36 Торсхавн. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 20 липня о 18:30 за Києвом

Пайде – Б36 Торсхавн. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

20 липня на «Кадріорг» (Таллін) пройде матч-відповідь 1/8 фіналу кваліфікації Ліги конференцій, в якому «Пайде» зустрінеться з «Б-36 Торсхавн». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за київським часом.

Пайде

Команда була створена нещодавно - наступного року відзначить лише 20-річчя. Але треба зазначити, як поступово та планомірно червоно-сині додавали. З 2009-го вони беззмінно виступають у вищій лізі Естонії – Мейстрілізі. І вийшли на пік 2020-го, ставши віце-чемпіоном. На 2-му місці втриматися не вийшло, але обидва наступні розіграші принесли бронзу, у поєднанні з 1-м в історії кубком 2022-го. Зараз, до речі, було серйозне падіння, і команда в чемпіонаті бовтається в нижній частині таблиці. Побачимо, що вийде на міжнародній арені. Якщо перші дві спроби оберталися миттєвим вильотом, то потім, минулого літа, прибалти вибили, хай і по пенальті, Динамо (Тбілісі) з Арарат-Вірменією, і лише потім капітулювали перед Андерлехтом (0:2, 0:3). Наразі на Фарерах теж не забили, але й не пропустили, закінчивши стратегічно перспективними 0:0.

Б-36 Торсхавн

Клуб встиг 11 разів стати чемпіоном країни. Щоправда, востаннє золото оформили ще 2015-го, а крайній кубок вибороли 2021-го. Минулий розіграш приніс лише 4-е місце, причому відставши від сусіда зверху аж на 17 очок, і це при 27 матчах чемпіонату! Цікаво, що зараз, коли на внутрішній арені провели 2/3 розіграшу, білі тигри вже фактично повторили ту кількість балів, що була за весь 2022-й. Але КІ Клаксвік своєю стовідсотковою статистикою залишає решті боротися за максимум 2-3 місце. Ну і заразом намагатися проявити себе в єврокубках. Рік тому фарерці пройшли в Лізі конференцій Борац із Тре Фіорі, і лише потім поступилися Віборгу.

Статистика особистих зустрічей

0:0 12 липня стали першим поєдинком між клубами.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом сторону, що приймає, але різниця в класі не така вже й велика. Ставимо на Пайде за нульової фори (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.