Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

20.07.2023 18:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 1 : 2
Марибор Проходить далі
Ліга конференцій
|
634
1

Біркіркара – Марібор. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 20 липня о 18:00 за Києвом

Біркіркара – Марібор. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

20 липня на «Сентінери Стедіум» (Та-Калі) пройде матч-відповідь 1/8 фіналу кваліфікації Ліги конференцій, в якому «Біркіркара» зустрінеться з «Марібором». Старт поєдинку заплановано на 18:00 за київським часом.

Біркіркара

Клуб ось уже повне десятиліття, з 2013 року, не може поповнити свій перелік трофеїв - так і залишається 4-разовим чемпіоном країни. Були шанси нарешті дістатися нового трофею, але все закінчилося 2-м місцем у підсумковій таблиці. Але при цьому смуги змогли стати переможцем у кубку країни, вшосте в історії. Це дозволило їм повернутися після річної паузи на євроарену. У 2021-му представник Мальти у кваліфікації Ліги конференцій не без проблем впоралися з Ла Фіоритою (1:0 вдома, 1:1 у Сан-Марино), натомість з Олімпією з Любляни обмінялися мінімальними перемогами на своїх полях, після чого поступилися у Словенії по пенальті. Наразі знову грали з представниками цієї ж країни. На виїзді вдалося відкрити рахунок і привезти додому нічию.

Марібор

Команда ще за часів єдиної Югославії пробивалась до найвищого футбольного дивізіону. Ну а за часів незалежності це справжній національний флагман, в активі якого вже 16 чемпіонських титулів. Останній був взяти в 2022-му році, але потім був провал, коли фаворит фінішував лише 3-м у підсумковій таблиці, ще й у кубку програвши у фіналі. Тож цього разу фіолетові одразу розпочали з Ліги конференцій. До речі, після участі у груповому етапі Ліги чемпіонів клуб нічого виразного на міжнародній арені не демонстрував. Так, минулого літа вдалося розпочати з проходу солігорського Шахтаря, але потім словенці послідовно програли Шерифу (Ліга чемпіонів), ХІКу (Ліга Європи) та ЧФР (Ліга конференцій), причому жодного разу в тих 6 поєдинках не забивали. Тепер мало не зганьбилися з мальтійцями, зрівнявши рахунок у середині 2-го тайму, і то з пенальті.

Статистика особистих зустрічей

У 2007-му році в рамках Кубка Інтертото Марібор виграв обидва поєдинки. А 10 років тому, у кваліфікації Ліги чемпіонів, Марібор після нульової нічиєї на Мальті оформив 2:0 вдома.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у гостей, але, з урахуванням минулого поєдинку, варто придивитися до варіанта з перемогою господарів при форі +1 гол (коефіцієнт – 1,8).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Найкрасивіша дівчина-арбітр світового футболу родом із Польщі. Хто вона?
Футбол | 27 вересня 2024, 15:19 9
Найкрасивіша дівчина-арбітр світового футболу родом із Польщі. Хто вона?

Кароліна Бояр-Стефанська вже давно є об'єктом пильної уваги футбольних вболівальників…

То був не Боелі. Названо головного ініціатора купівлі Мудрика в Челсі
Футбол | 28 вересня 2024, 09:45 2
То був не Боелі. Названо головного ініціатора купівлі Мудрика в Челсі

Українця дуже хотів бачити у лондонській команді 48-річний Бехдад Егбалі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил