Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 20 липня 2023, 02:08
17834
13

«Забороніть їй грати!» Тенісний світ – про скандал і сльози Шуай в Угорщині

Варто сподіватися, що Катерина Байндл виб'є Амаріссу Тот...

| Оновлено 20 липня 2023, 02:08
17834
13
«Забороніть їй грати!» Тенісний світ – про скандал і сльози Шуай в Угорщині
Twitter. Чжан Шуай і суддя

Увечері, 18 липня, відбувся матч 1/16 фіналу ґрунтового турніру серії WTA 250 у Будапешті (Угорщина) між угорською тенісисткою Амаріссою Тот (WTA 548) та представницею Китаю Чжан Шуай (WTA 45). Китаянка знялася з матчу після 11-го гейму першого сета.

За рахунку 5:5 (15:15) у першому сеті китаянка пробила у лінію, але їй зарахували аут. Суддя також підтвердила це рішення лінійного. Китаянка покликала супервайзера, але він заявив, що не має права фіксувати аути. Матч продовжився, а після наступного розіграшу угорка підійшла і стерла слід від удару, щоб нічого не можна було довести. При цьому трибуни освистали Шуай, котра намагалася протестувати.

Після обговорення цього питання з офіційними особами Шуай залишилася в сльозах і знялася з матчу. Вона знайшла в собі сили підійти до судді та суперниці й потиснути їм руки. Після цього Амарісса переможно підняла руки.

Після матчу Шуай виклала відео з ударом і написала коментар: «Уся робота на тренуваннях даремно, коли хочеш пробити ближче до лінії і навіть влучаєш у неї, а все одно зараховують аут».

Представники тенісного світу не залишили цей епізод поза увагою. Критика судді та Амарісси Тот була всюди.

Онс Жабер: «Уся підтримка Шуай ❤️ Це неприйнятно».

Денис Шаповалов: «Святкування 🤦🏼‍♂️ Це так погано».

Моніка Пуїг: «Так шкода Шуай. Розбиває мені серце 😞».

Дарія Севілл: «Нуль поваги до цієї дівчини Тот. Нуль! Я так злюся. Мені так шкода Шуай. Тот «виграла» це очко і «виграла» цей матч, але її репутація зіпсована......... 🤢🤮🤢🤮».

Каролін Гарсія: «Ми всі знаємо, якою дівчиною є Шуай. Тримайся!»

Крістіна Младенович: «Неймовірна помилка та жахлива поведінка суперниці. Ти в іншій лізі, Шуай. Ми з тобою!».

Марія Саккарі: «Чжан Шуай найприємніший гравець у Турі! Тот потрібно просто заборонити брати участь у Турі».

Айла Томлянович: «Цілком огидна поведінка. Чжан Шуай краще людина, ніж багато хто з нас, тому що вона потиснула руку судді і цій дівчині».

У наступному раунді турніру Амарісса Тот зіграє проти українки Катерини Байндл. Сподіваємося, Катерина виб'є угорку за її ж трибун...

Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fedd1979
Просто чергове підтвердження того, хто  такі угорці
Korkust
Спорт ЮА я собі дозволю вас трішки підкорегувати! Тот стерла помітку не перед тим як викликали супервайзер в, а після того! Прийшла Супервайзер і сказала, що вона чи не може, чи не вповноважена дивитись аути і корегувати суддю я якщо чесно так і не зрозумів! Суддя взагалі не зрозуміло куди дивилася, так як вона спустила і пер віри, і навіть з камери було чітко видно, що відмітка чітко на лінії! Так от після того як цей цирк закінчився від Супервайзера, Судді і Тот яка промовчала в цій ситуації, продовжилась гра, і після наступного розіграшу Тот демонстративно пішла до лінії і стерла відмітку🤯🤯🤯 Я якщо чесно то після перегляду всього епізоду був шокований! І доречі Тот після відмови Шуай підняла руки до гори і святкувала перемогу ніби вона п р могла і дійсно заслуговує це робити! Що ще цікаво то родичі чи друзі Тот на трибуні під час цього епізоду демонстративно знущалися на Шуай! Сміялися і висловлювалися і судячи по реакції Шуай це було просто знущання над нею!((((( Якось так
Владимир  одесский
Ніяких ні людських, ні спортивних цінностей у мадярки не має. Від слова зовсім. Таким індивідуумам не місце у спорті!
Fdail
Цій Тот усього 20, але від такого сорому вона вже не відмиється за всю свою кар'єру, якщо її кар'єра буде довготривалою + скоріш за все, стане "нерукопожатною" для частини тенісисток.
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
aliali
Мерзкий эпизод, конечно. И чёрт с ним со стиранием линии, то той конченой считается, не 18-й век, вроде. Куча камер, всё заснято-зафиксировано. Судьи - резиновые изделия.
Viktor Kovtun
угорщина ри...си
Kate
Типова маярка
inspekcha85
Думаю что То нужно бросать теннис ,начинать осваивать и  практиковать тайский массаж.Есть неплохие шансы преуспеть в этом деле.
Serhii P.
Вона така ж угорка як і Шуай (обидві азіатки). І взагалі, Шуай це якась шмата, а не тенісистка. Ти ж з першої 50-ти, граєш проти тенісистки з 500-ї сотні. Ну зарахували їй очко і що? Розмазала її по корту, показала свій клас та й усе. А ні, образитись і побігти в роздягальню плакати.