Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 19 липня 2023, 18:02
1980
0

Екс-форвард Волині близький до переходу в клуб Другої ліги

У попередньому сезоні футболіст виступав у сусідній Польщі

| Оновлено 19 липня 2023, 18:02
1980
0
Екс-форвард Волині близький до переходу в клуб Другої ліги
ФК Волинь. Назарій Богомаз

Як стало відомо Sport.ua, нападник Назарій Богомаз близький до переходу в «Скалу 1911». У всіх трьох літніх спарингах стриян 23-річний вихованець волинського футболу виходив на заміну і «закрив» рахунок у матчі з «Поліссям» U19 (4:1).

Раніше Богомаз виступав за «Волинь», «Дніпро-1» U21, «Гірник-Спорт» і польський «Космос» (Новотанець), якому разом зі Станіславом Микицеєм, Вадимом Яворським, Віктором Хомченком і ще кількома українцями допоміг піднятися з польської Четвертої ліги до Третьої.

Також на перегляді в «Скалі 1911» перебувають два молодих півзахисника з команд обласного чемпіонату — 18-річний Данило Грабовецький (Академія «Руху») і 21-річний Андрій Оленич («Миколаїв»).

Слідом за Олександром Аксьоновим, Романом Лісовиком, Максимом Авер'яновим, Володимиром Лук'янченком, Тарасом Пучковським і Владиславом Шаповалом контракт зі «Скалою 1911» підписав ще один новачок — центральний захисник Іван Пастух. Позаминулого року 25-річний футболіст грав у Першій лізі за «Прикарпаття», а минулого сезону він виступав у чемпіонаті Івано-Франківської області за «Нафтовик» із Долини.

«Скала 1911» у червні стала бронзовим призером аматорського чемпіонату України. У стартовому турі чемпіонату Другої ліги (базова дата — 6 серпня) команда Миколи Василишина прийме «Кудрівку».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.