Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Пляжний футбол
| Оновлено 19 липня 2023, 03:29
1806
0

Мінус пляжні ігри. У збірної України серйозно змінилися плани

Через відмову Індонезії Світові пляжні ігри були скасовані

| Оновлено 19 липня 2023, 03:29
1806
0
Мінус пляжні ігри. У збірної України серйозно змінилися плани
АПФУ

Головний тренер збірної України з пляжного футболу Микола Костенко розповів про подальші плани команди у зв'язку із скасуванням II Всесвітніх пляжних ігор.

Чоловіча збірна України з пляжного футболу нещодавно в Баку виборола перепустку на ЧС-2024 в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Після цього синьо-жовті планували взяти участь у II Всесвітніх пляжних іграх, які були заплановані на 5–12 серпня 2023 року на Балі. Однак Асоціація національних олімпійських комітетів (АНОК) оголосила, що через відмову Індонезії приймати змагання їх буде скасовано.

Наставник збірної України Микола Костенко прокоментував це рішення і поділився можливими планами команди на найближче майбутнє:

«Не можна сказати, що це стало для нас шоком, але дуже й дуже шкода. Було зроблено стільки роботи, щоб потрапити на ці ігри. Ми пройшли важкий відбір на турнір і готувалися до нього, але тут вже нічого не можемо змінити. Як кажуть, маємо те, що маємо.

Виходячи з цього факту, гравці збірної будуть працювати дещо по-іншому. Найближчим часом не буде цілеспрямованого тренувального процесу, а підготовку до подальших змагань хлопці проходитимуть у своїх клубах. Незабаром розпочнуться матчі вищої ліги та Екстраліги Києва. Там поєдинки будуть і у вихідні, і посеред тижня, тобто у збірників буде інтенсивний ігровий процес плюс ще й тренування. Отже, у якихось спеціальних зборах наразі потреби немає.

Цього року на нас ще чекає розіграш Євроліги, причому BSWW хоче зробити і відбір, і Суперфінал одним турніром, одним заїздом. Хоча у зв'язку із скасуванням Всесвітніх пляжних ігор може відбутися зміна планів. Взагалі щодо термінів і формату Євроліги-2023 поки детальної інформації немає. Тиждень-два маємо зачекати».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Плотницький поділився планами щодо збірної України
Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 6
Плотницький поділився планами щодо збірної України

Лідер української команди – про майбутнє

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 57
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.