Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Карабах
19.07.2023 19:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:1 4 : 0
Ліга чемпіонів
|
727
0

Карабах – Лінкольн Ред Імпс. Прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 19 липня о 19:00 за Києвом

Карабах – Лінкольн Ред Імпс. Прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
ФК Карабах

19 липня на «Олімпійський» (Баку) пройде матч-відповідь 1/8 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому «Карабах» зустрінеться з «Лінкольн Ред Імпс». Старт поєдинку заплановано на 19:00 за київським часом.

Карабах

Команда примудрилася в сезоні 2020/2021 закінчити національну першість лише на 2-му місці, перервавши серію з 7 золотих медалей поспіль. Але потім на вершину скакунам вдалося повернутися. Ну, а в єврокубках підопічні Гурбана Гурбанова вже розглядаються як завсідник. У Лізі чемпіонів лише одного разу, 2017-го, вдалося пробитися до групового раунду, де зіграли з Челсі, Атлетико та Ромою. В обох останніх розіграшах у результаті представник Азербайджану скочувався до Ліги конференцій у результаті. Але, з іншого боку, вже там двічі поспіль виходили з групи у весняний плей-оф, програючи Марселю та Генту. Особливо прикро вийшло з бельгійцями: обмінялися мінімальними, по 0:1 перемогами, після чого програли серію 11-метрових. Втім, зараз поки що в планах Карабаха залишитися якнайдовше в Лізі чемпіонів.

Лінкольн Ред Імпс

Клуб вважається флагманом національного футболу, що підтверджує рекордну кількість чемпіонських титулів. Минулої весни вдалося взяти ось уже 27-й такий трофей - багато, особливо з урахуванням того, що червоні чорти з'явилися у 2-й половині 70-х років минулого століття. З урахуванням ще й 17 кубків (теж національний рекорд), виходить стабільно стартувати у міжнародних турнірах. Але лише останнім часом у флагмана Гібралтара щось виходить. 2020-го в Лізі Європи вдалося пройти Пріштіну та Уніон Петанж, через рік дісталися групового етапу - віха в історії країни, нехай і в рамках Ліги конференцій. А ось минулого літа поступилися обом супротивникам, Шкупі у кваліфікації Ліги чемпіонів та Тоболу у відборі Ліги Європи. Зараз теж відкрили рахунок удома, але у підсумку поступилися 1:2.

Статистика особистих зустрічей

Минулого тижня сторони зіграли вперше в історії.

Прогноз

Букмекерські контори сперечаються лише про те, наскільки впевнено виграють азербайджанці. Рекомендуємо ставити на Карабах при форі -2,5 голів (коефіцієнт – 2,02).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.