Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

19.07.2023 18:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:2 1 : 2
Олімпія Любляна Проходить далі
Ліга чемпіонів
|
675
0

Валмієра – Олімпія Любляна. Прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 19 липня о 18:00 за Києвом

Валмієра – Олімпія Любляна. Прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
ФК Валмієра

19 липня на стадіоні імені Яніса Даліньша пройде матч-відповідь 1/8 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому «Валмієра» зустрінеться з «Олімпією» (Любляна). Старт поєдинку заплановано на 18:00 за київським часом.

Валмієра

Клуб останніми роками стабільно додавав. 2020-го року чорні дісталися вперше до трійки найкращих, у наступному розіграші вже піднялися на 2-у позицію. Зрештою, минулого сезону команда вперше в історії стала чемпіоном Латвії. До речі, вже зрозуміло, що цей результат повторити не вдасться точно - знову у Вірслізі балом править столична пара з РФШ та Риги, а решті, зокрема й володарю титулу, залишається боротися за бронзу. Водночас ще й сили йдуть на дебют у Лізі чемпіонів. До цього були спроби проявити себе в Лізі Європи та Лізі конференцій, але за 5 матчів там була лише 1 нульова нічия, з Судувою вдома – все інше, і з нею, і з Лехом та Шкендією, програли. Та й у Словенії теж була поразка, нехай і досить перспективна, 1:2.

Олімпія (Любляна)

Команда молода навіть для балканського регіону - її заснували лише 2005-го року. Прогресу допоміг переїзд за кілька років до столиці країни. Зараз у драконів 3 чемпіонські титули та 4 кубки Словенії, причому перші титули взяті були у 2016-му році. Достатньо активно зелено-білі грають і на євроарені. Щоправда, так жодного разу і не пройшли до групового раунду, проходячи максимум 2-х суперників. А з 2019-го був ідентичний сценарій незалежно від турніру: стартовий тур успішний, потім - виліт. Минулого літа, наприклад, вдалося впоратися з Діфферданжем, та й із Шепші обмінялися перемогами, і лише по пенальті поступилися румунам. Наразі теж почали з виграшу, але гол Діопа на 87-й хвилині залишає шанси на підсумковий прохід латишам.

Статистика особистих зустрічей

Минулого вівторка команди вперше зіграли одна з одною.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари гостей. Але господарі точно викладуться в спробах досягти успіху, так що можна спробувати тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,86).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.