Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7507
21

XSport транслюватиме перше коло УПЛ безкоштовно? Стали відомі деталі

Сага щодо телепулу в Україні продовжується

XSport транслюватиме перше коло УПЛ безкоштовно? Стали відомі деталі
Twitter

Телеканал XSport планує інвестувати у трансляції матчів УПЛ.

Як повідомляє Tribuna, XSport планує задіяти 8-10 HD-камер, 2-3 довгофокусні об'єктиви, 8 постів повторів, повну сумісність із системою VAR, динамічне титрування та коментаторську позицію. Також протягом чемпіонату планується поступове запровадження флеш-інтерв'ю, щотижневої підсумкової програми та післяматчевих прес-конференцій.

Як повідомляє джерело, перше коло УПЛ (з липня по грудень) безкоштовно транслюватиметься на цифровому ефірному каналі XSPORT (Т2) і через кабельних/ОТТ операторів та YouTube, з лютого по травень – платно через ОТТ-платформу XSPORT. Клуби зможуть викладати хайлайти матчів на власних ресурсах після 6 годин після завершення матчу та використати уривки відео матчів у власних соцмережах.

XSPORT залишає за собою право пошуку спонсорів, рекламодавців та подальший продаж рекламних місць перед початком, посередині та після матчу.

Раніше повідомлялося про те, що XSport пропонував вираховувати доходи кожного клубу пропорційно показникам переглядів, але клуби збунтувалися і наполягли, що все має ділитися однаково.

17 липня відбулася онлайн-нарада представників 13 клубів УПЛ щодо єдиного телепулу. Кінцевий термін переговорів – до 12:00 середи, 19 липня.

Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr Voevudskiy
Заколебали со своими отэтэ
Были футболы - показывали из каждого утюга. тут же, видишь ли.. во время войны (главная отмазка нынче) хотят срубить ещё бабло с нищих людей.. свиноты
FunnyCat_____
XPORT -   это тот же канал Футбол, думаю, ни Зари ни ДК ни ДД там не будет 
avk2307
Почти как за электроэнергию. До Февраля повышать не будем, а дальше у Вас же контракт на 3 года  , так с февраля повысим и еще не всем будем давать.
Ну так же получается?
Есть запрос на эфирное телевидение от клубов и болельщиков, тогда давайте пол года покажем бесплатно, а потом уйдем на платформу ...
Причем я на 99% уверен , что деньги за второй круг, который платный будет пойдут не клубам а в счет компенсации расходов на трансляцию.
В итоге для болельщиков хоть есть плюс , а для клубов контракт на 3 года и никаких плюсов.(доходов).
vbrjkf
Одним словом - там де риги, там і колотнеча, що в футболі, що в країні та будь де. Тьху !
Gargantua
в результате болельщики будут платить больше чем на Сетанте за продукт из одной УПЛ без Англии, тенниса, НБА и прочего. А клубы не получат ни фига.
А так дуракам и надо.
Злий Глобинець
Добре, що хоч хтось взявся транслювати нашу нещасну УПЛ. Най буде, як кажуть західняки.
fourth
Дедам и бабкам из лагеря опзжшных суркисов это не подходит