Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 липня 2023, 21:49
3334
6

ОФІЦІЙНО. Олексій Гай залишив тренерський штаб Чорноморця

Асистент Романа Григорчука пішов з одеського клубу

| Оновлено 18 липня 2023, 21:49
3334
6
ОФІЦІЙНО. Олексій Гай залишив тренерський штаб Чорноморця
ФК Чорноморець. Олексій Гай

Олексій Гай залишає тренерський штаб «Чорноморця». Про це повідомила пресслужба одеського клуба.

«Ми дякуємо Олексію за роботу в клубі, за професіоналізм та відданість Одесі. Вдячні Олексію Гаю, що в перші місяці війни залишився в нашому місті й брав участь в усіх соціальних проєктах «Чорноморця». Як і голи Олексія в чорно-синій футболці, будемо завжди пам'ятати очі дітей-переселенців, яких тренував Олексій Гай. Це були неймовірні емоції.

Ми не прощаємось з Олексієм, а говоримо один одному «до нових зустрічей!», – сказано в заяві одеситів.

Відзначимо, що Гай працював асистентом та аналітиком у штабі Романа Григорчука. За неофіційною інформацією, він продовжить кар'єру в «Шахтарі» у якості помічника Патріка ван Леувена.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
Олексій Гай- підтримує нератив,що спорт внє політікі, проти декомунізації, не вдягнуло  футболку з надписом "Слава Українській армії" не визнало,що росія агресор.Чмо а не людина. 
Максим Колісник
Цю сєпарню має перевіряти СБУ
Владимир Коновалец
Гнилой человек... А как может порядочным человек, который добивался высоких спортивных результатов принимая допинг?  За денежные поборы с родителей детей, которых он тренировал, я вообще промолчу, это как бы само собой...
sahka1981
Російський чорт": ультрас "Шахтаря" виступили проти запрошення в клуб екс-гравця гірників
Напередодні в ЗМІ з'явилася інформація, що в "Шахтар" повернувся колишній футболіст "гірників" Олексій Гай.
Як повідомляє ТаТоТаке, Гай увійшов до тренерського штабу Патріка ван Леувена. Наставник донецького клубу запросив Олексія в свою команду і той вже приступив до роботи на зборах в Нідерландах.
Попереднім місцем роботи Олексія Гая був "Чорноморець", де він обіймав посаду аналітика і асистента Романа Григорчука. У вівторок, 18 липня прес-служба "моряків" повідомила, що Гай покинув одеський клуб.
Офіційно "Шахтар" ще не оголошував про призначення Гая помічником Патріка ван Леувена. Однак ультрас "гірників" вже відреагували на новину про запрошення в клуб колишнього футболіста донецького клубу.
"Гай - російський чорт", - написали в Твіттері ультрас "Шахтаря".
Нагадаємо, Олексій Гай оскандалився і зіпсував собі репутацію після того, як в грудні 2014 року, виступаючи за донецький "Олімпік", відмовився надягати футболку на підтримку української армії.
У 2016 році, незважаючи на російське вторгнення в Україну, футболіст переїхав до РФ, де два роки грав за "Кубань".
Крім того, в 2018 році в інтерв'ю Гай заявив, що не може "сказати, що Росія - агресор", так як "свічку не тримав". У 2021 році екс-гравець "Шахтаря" і збірної України зневажливо висловився про воїнів АТО.
Варто зазначити, що після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Олексій Гай жодного разу публічно не вибачався за свої висловлювання та дії.
Додамо, що кар'єру футболіста Олексій Гай завершив у 2019 році. Його останнім клубом був донецький "Олімпік". На рахунку півзахисника 29 матчів і один гол у складі національної збірної України.
OleksandrFCDD
Сєпар перейшов до клубу-сєпар, нічого дивного. 
FunnyCat_____
и перешел в шахтер ...