Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Макабі Хайфа
18.07.2023 20:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 4:0 2 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 липня 2023, 19:35
882
0

Маккабі Хайфа – Хамрун Спартанс. Прогноз на матч відбору Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 18 липня о 20:00 за Києвом

| Оновлено 18 липня 2023, 19:35
882
0
Маккабі Хайфа – Хамрун Спартанс. Прогноз на матч відбору Ліги чемпіонів
ФК Маккабі Хайфа

18 липня на «Самі Оф» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому «Маккабі» (Хайфа) зустрінеться з «Хамрун Спартанс». Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Маккабі (Хайфа)

Команда підтверджує свій статус найкращої в Ізраїлі. Минулої весни зелені з Кармеля змогли взяти вже 3-й поспіль чемпіонський титул. Більше того, для гранда це вже 15 національне золото. Крім того, успішно грав клуб і у єврокубках. Що ще раз довели і в Лізі чемпіонів 2022/2023: пройшли кваліфікацію, потрапивши у вкрай складну групу, з піковою Бенфікою, ПСЖ та Ювентусом - причому змогли виграти вдома у Старої Сіньйори, у результаті поступившись італійцям 3-м місцем у квартеті лише за додатковими показниками. Вдало вдалося розпочати новий цикл у цьому ж турнірі. За великим рахунком, інтригу в парі вже було геть-чисто вбито вже на виїзді, на Мальті. Забивши 4 м'ячі (з дублем гаїтянина П'єрро, що на початку місяця встиг і на Золотому Кубку КОНКАКАФ пограти), зелені можуть спокійно виходити у вівторок на поле.

Хамрун Спартанс

Клуб був створений 1907-го року, і вже 1914-го став чемпіоном країни. Періодично виходило повторити цей успіх, більше того, навесні взяли не лише 9-те золото за всю історію, а й 2-й титул за 3 роки. Звісно, спартанці досить регулярно стартували на міжнародній арені. Але вони стабільно невдалі там: за весь час лише одного опонента, Баллімену Юнайтед, вдалося пройти. А так вилітали від стартового суперника. Так що вже очевидно буде і зараз. Удома мальтійці протрималися майже до перерви. Але, пропустивши на 41-й хвилині, колектив розсипався, в результаті пропустивши по 2 м'ячі що в 1-му, що у 2-му таймі. Зрозуміло, що відіграти 0:4 та ще й на виїзді буде просто неможливо.

Статистика особистих зустрічей

11 липня сторони вперше зіграли між собою.

Прогноз

Букмекерські контори розуміють, що між командами величезна різниця у класі. Тож чекаємо, що вдома Маккабі виграють за фори -2,0 голів (коефіцієнт - 1,65).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.