Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
501
0

Юргорден – Мальме. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Швеції

Поєдинок відбудеться 17 липня о 20:00 за Києвом

Юргорден – Мальме. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Швеції
Getty Images/Global Images Ukraine

17 липня на «Теле2 Арена» пройде матч 15-го туру чемпіонату Швеції, в якому «Юргорден» зустрінеться з «Мальме». Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Юргорден

Клуб нещодавно поповнив свою колекцію трофеїв. У 2018-му році вдалося завоювати 5-й кубок в історії, через рік - 12-е чемпіонство. Нових титулів не вдалося, але, наприклад, минулий сезон закінчився також високою другою позицією. Цього було достатньо для нового старту на євроарені - 27 липня чекає битва проти швейцарського Люцерна. У новому чемпіонаті DIF украй важко починав, з 3-х перемог при 4-х поразках у 8 перших поєдинках Аллсвенскан. Але наприкінці весни вдалося набрати непогані оберти. За пари нічиїх було 5 перемог, у тому числі і в обох крайніх поєдинках - 2:0 вдома з Варбергом, 2:1 у гостях у Вернаму. Після цього ривка команда набрала 27 очок, щоправда, відігравши вже 15 матчів. Це дозволило закріпитися на 4-му місці – але, звичайно ж, хочеться забратися вище.

Мальме

Команда - справжня легенда, за місцевими, шведськими мірками. Тут і вихід у фінал Кубка європейських чемпіонів, щоправда, 1979-го року, і купа трофеїв національного рівня. У небесно-блакитних 22 титули в Аллсвенскан та 15 кубків країни. Але якщо останній успіх у кубковому форматі був минулого року, то в чемпіонаті після золота 2020-го і 2021-го був різкий провал, на 7-е місце. Зрозуміло, що наразі намагаються відвоювати позиції. Зараз, коли новий розіграш підходить до середини дистанції, зрозуміло, що є шанси повернути собі лідерство. Але є несподівано щільна конкуренція з боку відкриття 2023-го, Ельфсборга. Після того, як у минулому турі лідер раптом поступився Мельбю 1:2 вдома, супернику дозволили вискочити вперед на 1 позицію.

Статистика особистих зустрічей

Торік Юргорден виграв обидва матчі у рамках чемпіонату. А у березні вибив удома по пенальті суперника у чвертьфіналі кубка країни.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на реванш Мальме. Але при ставці гостей використовуємо підстраховку у вигляді фори 0 (коефіцієнт - 1,85).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.