Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 16 липня 2023, 18:16
586
0

Збірна України U-17 вдруге зіграє на Кубку Президента

Підопічні Олександра Бобкіна вирушать на міжнародний турнір до Чехії

| Оновлено 16 липня 2023, 18:16
586
0
Збірна України U-17 вдруге зіграє на Кубку Президента
Фото presidentcuphco.cz. Юнаки спробують покращити торішній результат

Юнацька збірна України під керівництвом Олександра Бобкіна другий рік поспіль візьме участь у престижному хокейному турнірі President Cup серед гравців до 17 років. Міжнародні баталії з 4 по 6 серпня за традицією прийматиме чеський Тршинець на двох майданчиках сучасної Werk Arena.

Крім господарів із «Тршинця», кольори Чехії на бліц-турнірі захищатимуть юнацькі команди «Вітковіце», «Спарти», «Маунтфілда» та «Енергії» з Карлових Вар. З-за кордону приїдуть латвійська ХШ «Рига», швейцарський «Давос», австрійський РБ «Зальцбург», словацький «Слован» та збірна України U-17.

У четвер, 3 серпня, на Werk Arena відбудеться церемонія відкриття, під час якої відбудеться жеребкування і десять команд буде поділено на дві групи.

«Збірна України буде представлена на турнірі гравцями 2007-2008 р.н., – розповів сайту Sport.ua генеральний менеджер команди Сергій Бабинець. – Розраховуємо подивитися у справі і велику групу харківських хокеїстів із команди «Ставангер-СДЮСШОР», яка провела «золотий» сезон у Норвегії».

Нагадаємо, що у попередньому Кубку Президента збірна України фінішувала другою у своїй групі, а потім у матчі за третє місце здолала місцевий «Тршинець» (6:3). Головний приз турніру виборола «Енергія» з Карлових Вар.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.