Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 липня 2023, 15:08
187
0

Ельфсборг – Гетеборг. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Швеції

Поєдинок відбудеться 16 липня о 16:00 за Києвом

| Оновлено 16 липня 2023, 15:08
187
0
Ельфсборг – Гетеборг. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Швеції
Getty Images/Global Images Ukraine

16 липня на «Бурос Арена» пройде матч 15-го туру чемпіонату Швеції, в якому «Ельфсборг» зустрінеться з «Гетеборгом». Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом.

Ельфсборг

Клуб непогано розпочинав минуле десятиліття. У 2012 році елегантні взяли 6-й чемпіонський титул, через 2 роки додали 3-й кубок. Але після цього вийшло хіба що 2020-го додати срібло Аллсвенскан. А торішній розіграш взагалі закінчився скромним 6-м місцем. Тим несподіваніше нинішній ривок. Підопічні Джиммі Теліна не просто додали, вони наразі очолюють турнірну таблицю чемпіонату. Це при тому, що починалося все невдало, з 0:2 проти Хеккена та 0:0 з Варбергом. Після цього було проведено дюжину матчів і лише Юргорден на початку червня зміг не програти жовтим, зігравши з ними 1:1. У липні лідер Аллсвенскан зміг забити 2 м'ячі у ворота Хаммарбю, а Кальмар і зовсім на виїзді був розгромлений 4:0. Втім, звичний лідер, Мальме, всього в 1-му очку позаду.

Гетеборг

Команда намагається хоч якось ожити. Для любителів футболу з досвідом ангели пам'ятні як флагман скандинавського футболу, 2-разовий переможець у Кубку УЄФА та 18-разовий чемпіон Швеції. Але після золота-2007 вдавалося вигравати лише у форматі кубка країни, у тому числі у розіграші-2020. А в минулорічній Аллсвенскан синьо-білі були лише 8-ми – показник середняка. Але нинішній розіграш відверто провалений. Начебто, програвши чотири рази на старті, у травні вдалося зібратися - навіть виграли, у Дегерсфорса, і ще 4 рази були оформлені нічиї. Але потім тричі знову були бублики, і тільки з Хальмстадом вимучили нульову нічию. Після цього були вдома 1:2 із Варбергом, причому свій гол забили з пенальті перед фінальним свистком.

Статистика особистих зустрічей

Гетеборг востаннє перемагав у 2019 році. Після цього, ось уже 9 разів поспіль, Ельфсборг не програвав і взяв 5 виграшів поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на інтригу від такої пари. Ставимо на те, що Ельфсборг виграє за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,99).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.