Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 19 липня 2023, 16:25
2673
0

Воротар Миная готується до сезону з дебютантом Другої ліги

На тренувальному зборі «Скали 1911» працюють чотири голкіпери

| Оновлено 19 липня 2023, 16:25
2673
0
Воротар Миная готується до сезону з дебютантом Другої ліги
ФК Скала 1911

Як стало відомо Sport.ua, поряд зі старожилами Денисом Завгороднім і Костянтином Солобчуком у таборі «Скали 1911» перебувають ще два воротарі. Це 19-річний Владислав Савченко, який у минулому сезоні тричі потрапляв до заявки головної команди «Миная» на матчі УПЛ, і 21-річний Назарій Стегницький, який свого часу викликався з львівських «Карпат» до збірної України U16, а пізніше дебютував у Другій лізі у складі «Карпат» із Галича.

Додамо, що африканський захисник на ім'я Річмонд у «Скалі 1911» не затримався і вже залишив розташування команди. Виїхав зі Стрия і досвідчений нападник Богдан Семенець, якому були запропоновані кращі умови в «Чайці».

До лазарету команди потрапив капітан «Скали 1911», захисник Артур Яната. На одному із занять він пошкодив зв'язку правого коліна.

Тим часом клуб зі Стрия оформив трудові відносини з низкою новачків. Контракти зі «Скалою 1911» підписали захисники Олександр Аксьонов (остання команда – «Медея», Закарпатська область) і Роман Лісовик («Вільхівці», Івано-Франківська область), центральні півзахисники Максим Авер'янов («Звягель») та Володимир Лук'янченко («Дністер» Заліщики), вінгери Тарас Пучковський («Епіцентр») і Владислав Шаповал («Скорук»).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.