Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 15 липня 2023, 00:58
199
0

Галичанка почала підготовку до сезону. Попереду – гра за Суперкубок України

Новачками команди зі Львова стала Мілана Шукаль та Світлана Гавриш

| Оновлено 15 липня 2023, 00:58
199
0
Галичанка почала підготовку до сезону. Попереду – гра за Суперкубок України
ФГУ

Львівська «Галичанка», чемпіон України 2022/23 з гандболу серед жінок, розпочала підготовку до нового сезону.

В планах команди – двотижневий збір у Тячеві та участь у контрольному турнірі в словацькому Михайлівці. Першою грою офіційного сезону для «Галичанки» стане матч за Суперкубок України 19 серпня в київському Палаці спорту проти ужгородських «Карпат».

Новачками «Галичанки» разом з групою молодих гравчинь з «Львівської Політехніки ЛФКС» також стали дві гандболістки, які вже викликались до національної збірної. Це права крайня та права півсередня Мілана Шукаль (21 рік), яка прийшла з «Карпат», та екс-гравець миколаївського «Реалу» ліва півсередня Світлана Гавриш (25 років), яка більш відома уболівальникам під своїм дівочим прізвищем Аксьонова. Світлана відновлює кар’єру після паузи у два роки, що була пов'язана з відновленням після травми та народженням дитини.

Про підготовку команди та зміни у складі розповів головний тренер «Галичанки» Віталій Андронов:

«Команда зібралась 10 липня та пройшла медогляд, до 14 липня залишаємось у Львові та маємо по одному тренуванню на день, а 15 липня виїжджаємо на збір до Тячева, що триватиме до 31 липня. 11–13 серпня у нас запланована участь у міжнародному турнірі в Михайлівці, а 19 серпня – матч за Суперкубок України.

Мілана Шукаль – це гравець вже, так скажемо, під збірну, лівша, ми хотіли бачити її у нашому складі і розраховуємо на неї як на гравця основного складу. У неї є характер, є швидкість. Їй потрібно зрозуміти наш захист, нашу гру.

Світлана Гавриш – це досвідчена гравчиня, яка має посилити нашу задню лінію. У неї були проблеми з коліном, й їй знадобиться трохи більше часу, можливо півроку, щоб вийти на свій рівень».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.