Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
242
0

ВПС – АК Оулу. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Фінляндії

Поєдинок відбудеться 15 липня о 18:00 за Києвом

ВПС – АК Оулу. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Фінляндії
Twitter

15 липня на «Еліса» пройде матч 17-го туру чемпіонату Фінляндії, в якому ВПС зустрінеться з «Оулу». Старт поєдинку заплановано на 18:00 за київським часом.

ВПС

Клуб зміг дуже вчасно додати. Загалом він давно не дуже котирується. Так, це 2-разовий чемпіон країни, і багаторазовий володар кубків, але обидва золота оформили ще в 40-х роках минулого століття, а останній кубковий трофей датований 2000-м роком. Більше того, 2020-2021 рр. довелося провести в Юккенен, 2-му дивізіоні Фінляндії. А, повернувшись назад, Вепс зайняли 8-е місце. Зараз чорно-білі й зовсім опинялися на самому дні турнірної таблиці цьогорічного розіграшу. Але в липні, після 5 поразок поспіль і 1-го очка в 7 поєдинках Вейккаусліги, вдалося нарешті виграти, більше того, розгромили 3:0 Інтер. А потім шокували лідера розіграшу КуПС: гол Савіо на 61-й хвилині так і залишився єдиним. Це дозволило команді відірватися з дна таблиці. Лише у середу вона їздила до Турку, і знову впевнено виграла – цього разу 2:0.

Оулу

Команда зараз показує гідний результат. Це досить молодий проект, навіть за фінськими мірками – минулого року відзначили 20-річний ювілей з моменту створення. Аж до 2020-го включно біло-сині лише 2 сезони провели на рівні Вейккаусліги. Але, піднявшись знову з Юккенен, клуб посів 11-у позицію в 2021-му році, важко, але зумівши зберегти прописку, а минулий розіграш вдалося провести з прогресом і підсумковим 7-м місцем. На цьому теж поки що не мають наміру зупинятися, і зараз вище за підопічних Рікардо Дуарте лише трійка лідерів. Причому фаворити оступаються, і до них виходить наблизитися впритул за рахунок трьох перемог поспіль. Причому Хаку громили 3:0 вдома, а 4:1 із СІКом та 2:1 з Марієхамном оформляли на виїзді.

Статистика особистих зустрічей

Оулу не програє в основний час вже чотири рази. Але й виграв лише 1 раз – у решті поєдинків були нічиї після 90 хвилин.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу господарям. Але обидва клуби на ходу, тому варто ставити на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,88).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.