Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
228
0

Ільвес – Марієхамн. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Фінляндії

Поєдинок відбудеться 15 липня о 15:00 за Києвом

Ільвес – Марієхамн. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Фінляндії
Twitter

15 липня на «Ратині» пройде матч 17-го туру чемпіонату Фінляндії, в якому «Ільвес» зустрінеться з «Марієхамном». Старт поєдинку заплановано на 15:00 за київським часом.

Ільвес

Клуб останніми роками показав непогані, як для свого скромного рівня, результати. У 2017-му році вдалося дістатися до 3-го місця, і це найкращий результат у 80-х роках минулого століття. А через 2 роки взяли кубок Фінляндії, втретє в історії, після паузи майже у 3 десятиліття. Але минулий сезон приніс 34 очки після 27 матчів та 9-е місце – у результаті не потрібно було ні за виживання битися, ні за шанс поборотися за путівку до Ліги конференцій. Приблизно на такому ж рівні, нижче за екватор і вище зони вильоту, рисі бовтаються і зараз. Причому левову частину зустрічей закінчують із кінця весни внічию. Досить сказати, що, вигравши у ВВС і програвши Інтеру (Турку), у 6 інших крайніх поєдинках команда ділила очки з противниками. Так, у липні було 1:1 вдома із СІКом та 0:0 на виїзді проти КТП.

Марієхамн

Команда з Аландських островів існує з 1919 року. Але, домінуючи на регіональних турнірах свого рідного архіпелагу, зелено-білі змогли видати лише 1 по-справжньому сильний відрізок, коли у 2015-му році вдалося взяти 1-й трофей, у вигляді кубка, а потім, через рік – і чемпіонство. Обидва титули залишаються єдиними - у 2019-му році вдалося вийти знову у фінал, але там все закінчилося поразкою. А минулий сезон приніс лише 10-те місце у підсумковій таблиці Вейккаусліги. Ну, а зараз це головне розчарування сезону. Червень вдалося закінчити виїзними 1:0, причому з претендентом на титул, КуПС, але потім, цього місяця, були вдома лише 0:0 з КТП та 1:2 з Оулу. У підсумку з 10 балами саме ця команда знаходиться на самому дні турнірної таблиці.

Статистика особистих зустрічей

У Ільвеса було 3 перемоги поспіль. Але наприкінці минулого року Марієхамн переміг, та й у квітні були 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом поєдинку Ільвес, який приймає вдома головного аутсайдера. Але й господарі не блищать, тому беремо ставку на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,75).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.