Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Азартні ігри
| Оновлено 14 липня 2023, 19:29
1887
1

4 млн готівкою. Викрито мережу підпільних покер-клубів у Києві та Одесі

Орієнтовна загальна вартість вилученого становить понад 16 млн грн.

| Оновлено 14 липня 2023, 19:29
1887
1
4 млн готівкою. Викрито мережу підпільних покер-клубів у Києві та Одесі

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України у Київській області припинили незаконну діяльність мережі покер-клубів у Києві та Одесі. Проведено 5 обшуків за адресами розміщення покерних клубів та фактичного проживання фігурантів кримінального провадження.

Вилучено орієнтовно 4 млн грн готівкою в еквіваленті, чорнову бухгалтерію, підрахунки доходу від кеш-гри з кожного столу тощо. Окрім того, детективи БЕБ вилучили комп’ютерну техніку, банківські картки, мобільні телефони фігурантів та 40 столів для гри в покер, гральні карти та фішки для гри в покер. Орієнтовна загальна вартість вилученого становить понад 16 млн грн.

Слідством встановлено, що група осіб під виглядом діяльності «Клубу спортивного покеру», проводили азартні ігри, під час яких адміністрація закладів організовувала кеш-гру в покер. Така незаконна діяльність прикривалася документами дозвільного характеру, виданими громадською організацією, яка має відношення до спортивного покеру.

Кеш-гра у покері це формат, в якому гравці за реальні гроші грають один проти одного. У цьому форматі гри гравці купують фішки, ціна яких відповідає вартості реальних грошей. Також немає фіксованого часу тривалості гри, і гравці можуть входити або виходити зі столу у будь-який момент, поки є вільні місця. Це відрізняється від турнірного покеру, де вартість фішок не відповідає реальній вартості грошей, і гравці конкурують за призовий фонд.

Під час проведення кеш-гри у покер адміністрація закладу відраховує з гравців від кожної ставки комісію на користь грального закладу з метою отримання прибутку від проведення азартної гри.

У ході проведення слідчих дій одержано докази щодо причетності до протиправної діяльності фігурантів кримінального провадження та здійснення ними діяльності з проведення нелегальних азартних ігор в клубах спортивного покеру однієї мережі.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозри фігурантам кримінального провадження. Детективи встановлюють повне коло осіб причетних до організації та провадження незаконної діяльності.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ворскла встановила одразу три антирекорди УПЛ
Футбол | 11 травня 2024, 22:57 2
Ворскла встановила одразу три антирекорди УПЛ

Полтавці зазнали загалом 314-ї поразки, а вдома - 114-ї, у тому числі 20-ї безвільної.

Шахтар – Динамо – 1:0. Як гірники вибороли чемпіонство УПЛ. Відеоогляд
Футбол | 11 травня 2024, 21:06 7
Шахтар – Динамо – 1:0. Як гірники вибороли чемпіонство УПЛ. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти центрального матчу 28-го туру УПЛ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Как поведал мне знакомый мент на пенсии, взяли тех, кто крысятничал,даже крыша полицейская не помогла. Всего 5 клубов.... не смешите мои тапочки. Пошуршите во Львове, в городе более десятка подпольных покерных клубов, а за Одессу я вообще молчу , их там развелось немеренно, но у них крыша по-хлеще ментовской.