Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 липня 2023, 22:01
5042
6

Джерело: правоохоронці затримали Запісоцького, щоб доставити його до суду

Затримання відбулося у Києві біля готелю Холідей Інн на Великій Васильківській

| Оновлено 14 липня 2023, 22:01
5042
6
Джерело: правоохоронці затримали Запісоцького, щоб доставити його до суду
УАФ. Юрій Запісоцький

13 липня правоохоронці затримали генерального секретаря Української асоціації футболу Юрія Запісоцького, щоб доставити до суду, інформує Українська правда.

Затримання відбулося у Києві біля готелю Холідей Інн на Великій Васильківській. Запісоцького затримали для доставки до суду на розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу.

Раніше адвокат у справі УАФ Денис Бугай стверджував, що Запісоцький не ухилявся від суду, а його викликали до військкомату, де пройшов військово-лікарську комісію:

«Після цього, для завершення мобілізаційних питань, Юрій Запісоцький прибув до військкомату 10 та 11 липня. Зокрема, зараз він проходить співбесіди, тестування та оцінювання, за результатами яких буде прийнято рішення про проходження військової служби. Жодних законних підстав зміни Юрію Записоцькому запобіжного заходу на арешт немає».

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
А якісь гниди мінусують.Не переживайте- і Павелко і Запісоцький будуть сидіти,а якщо не посадять на довго то з УАФ точно приберуть.
Выталкиватель парашутистов
Новая фишка в тренде - якобы оформляется в ВСУ.Такая услуга стоит в настоящее время от 3 до 5 тысяч вечно зеленых ( одна медкомиссия может тянуться до полугода, как правило,находятся болезни, по которым есть отсрочка от призыва). Мажор Записоцкий пошел по этому пути, в надежде на то, что на фронт он НИКОГДА не попадет, есть места в глубинке спокойные и денежные. Но есть надежда, что этого упыря вся-таки посадят на нары, наворованных  денег у него гораздо меньше чем у его предводителя ОПГ УАФ павелки, а следаки в НАБУ нищие бродяги по сравнению с ним, так что будут  раскручивать его будут до предпоследней копейки... Надеемся что так будет.
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Анатолій Чорнобук
⬆️
Он же секретарь. Его дело сидеть на телефоне и заваривать чай-кофе.