Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Major League Soccer
| Оновлено 14 липня 2023, 04:15
7745
20

ВІДЕО. Недосвідчений суддя не впорався. У США розкритикували українця Бойка

У ніч на 13 липня «Нешвілл» у скандальному матчі поступився «Філадельфії Юніон» 0:2

| Оновлено 14 липня 2023, 04:15
7745
20
ВІДЕО. Недосвідчений суддя не впорався. У США розкритикували українця Бойка
Twitter

У ніч на 13 липня відбувся матч МЛС між клубами «Нешвілл» та «Філадельфія Юніон». Гра завершилася перемогою гостей із рахунком 2:0.

Головним арбітром поєдинку був український реферій Сергій Бойко. У цьому поєдинку він показав 3 червоні картки, а також призначив 3 пенальті, одну з яких скасував.

Після завершення поєдинку тренер господарів Гері Сміт розкритикував роботу Бойка:

«Думаю, всі побачили – це було легко, дуже легко – що цей недосвідчений арбітр не впорався. Справа не в пенальті у наші ворота, там фоли, здається, були очевидні. Але в таких матчах арбітр має бути сильним, адже це ще ігри розуму. І гравці бачать, коли суддя «губить» гру, адже вони не дурні. Вони розуміють, коли можна скористатися ситуацією. А цьому рефері не вистачає досвіду, розуміння. Так не має бути.

Але ж арбітр не був недосвідченим. Сергій Бойко працював в УПЛ із 2008 року, судив матчі єврокубків, а цього року дебютував у МЛС. В останніх дев'яти матчах він показав 49 жовтих карток та вісім червоних.

Це не випадковість, із цим терміново потрібно щось робити», – заявив Сміт.

Наприкінці поєдинку між Шаком Мура з «Нешвілу» та Хуліаном Каррансом із «Філадельфії» трапилася невелика сутичка, за яку Бойко видалив обох гравців.

Ось що сказали наставники команд щодо цієї ситуації:

Джим Кертін: «Замість того, щоб просвистити фол [на Хуліані за мить до зіткнення з Муром] та заспокоїти всіх, суддя продовжує гру. Тепер Хуліан продовжує боротьбу за м'яч, на ньому знову фолять. Шак хапає його, він трохи мстить у відповідь. На мою думку, це навіть не жовта картка. Натомість у нас розвиток конфлікту. Я хотів би, щоб усі ми залишалися спокійнішими в таких моментах. Можливо, дати жовті та жорстко поговорити з гравцями».

Гаррі Сміт: «Це була необов'язкова надмірна реакція рефері. Не впевнений, що там тягнуло на укус. Шак штовхнув хлопця на газон. Трохи зчепилися, поштовхалися. Жовта? Цілковито. Червона? Для обох? Арбітру забракло компетенції».

ВІДЕО. Недосвідчений суддя не впорався. У США розкритикували українця Бойка

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
googlle
Тобто стаття не про те, що Сергій Бойко якось виїхав під час війни, а про якісь картки і фоли.
fc_tre_penne
Все по ділу 
Кепа Ларисабродяга
нормально отсудил
Перець
Він молодець іде на рекорд по роздачі карток
McLay
Це вони ще не бачили нашу К. Монзуль.😳
serhiy
Ну як би я не любив наших суддів,але все що побачив по відео-все по ділу.Відсудив нормально.Так що хто на нього звиздів після матчу-не праві.
Выталкиватель парашутистов
По-поводу арбитража... Игру он отсудил нормально, я ее смотрел целиком, есть такая возможность. Дело в другом. Как это он менее чем за год пребывания в СЩА, начал судить чемпионат МЛС??? Тут без Колины не обошлось... Давайте вспомним, кого Колина активно начал собирать под свое крыло в начале своей каденции в Украине. Голубых. Отсюда и все уши просматриваются. Сколько у Бойка было залетов, и не только в Украине, но и в международных играх, и всегда он при помощи Колины выходил сухим из воды.... Голубые очень дружные и всегда помогают друг другу. Вспоминаю своего друга, который пытался продолжить свою судейскую карьеру США, но его запустили по большому кругу (дети,юноши, низшие лиги и т.д.), А он был уже арбитром национальной категории, такие как Бойко с ним рядом не стояли. Давайте вспомним вояж в Италию нашей Кати, вместе ее папенькой Лучи, как она вдруг стала судить чемпионат Италии среди женщин... Не просто так она в очередной раз признана конторой Лучи самой-самой в  Украине по итогам года. Бойко - с этой обоймы. А как и кто его выпустил с воюющей страны? С кого спрашивать? Гутцайта или павелки? Слабо?
ptolemeus
Тупі америкоси як завжди не розуміють що таке футбол. Придумують якісь свої правила, думають що тут можна трошки "зчепитися і поштовхатися" як в НХЛ, чи що тут як в регбі. 
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил