Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 липня 2023, 02:28
1375
2

Партнер Миколенка по Евертону зізнався у психологічних проблемах

Відверте зізнання зробив Деле Аллі

| Оновлено 14 липня 2023, 02:28
1375
2
Партнер Миколенка по Евертону зізнався у психологічних проблемах
Getty Images/Global Images Ukraine. Деле Аллі

Півзахисник англійського «Евертона» Деле Аллі поділився тим фактом, що впродовж усієї своєї ігрової кар'єри мав проблеми психологічного плану. 27-річний гравець повідомив, що після ігор за «Бешикташ» на правах оренди він провів шість тижнів у рехабі (марення переслідування).

«Зараз саме час розповісти людям, що відбувалося. Дуже важко про це говорити, тому що це сталося зовсім недавно, і мені... Мені страшно розповідати про це, але, мені здається, зараз саме час.

Коли я повернувся з Туреччини і з'ясувалося, що мені потрібна операція, психологічно я опинився в ямі. Я вирішив, що мені потрібно в рехаб для психологічно травмованих людей. Настав час. Не можна сказати людині, що їй необхідно вирушити в таке місце – ти повинен сам усвідомити, що тобі це потрібно, прийняти самостійне рішення, що нічого іншого вже не допоможе. Я ходив по колу поганих речей – спирався на те, що тільки завдавало мені шкоди. Я прокидався щоранку і вигравав битву: йшов на тренування, посміхався, показував усім, що щасливий. Але всередині я цю битву насправді програвав. Коли я отримав травму і мені сказали, що потрібна операція, я знову відчув, що мене затягує в цей жахливий цикл. І вирішив, що пора. Я вирушив у клініку на шість тижнів. «Евертон» був неймовірний: клуб підтримував мене на 100%. Я завжди буду їм вдячний, що б не сталося в майбутньому. Вони були відкриті, чесні та щирі – у той час, коли я приймав найсерйозніше рішення у своєму житті, це було неймовірно важливо.

Я радий, що зміг це зробити. Люди сприймають рехаб як щось страшне, але я ніколи не міг уявити, скільки мені це мені дасть. Я був у жахливому становищі.

Я вийшов із рехабу три тижні тому. Якщо бути чесним, я не думав, що буду готовий розповісти про це так скоро, але зараз я почуваюся добре і досить сильним, щоб це зробити. Так навіть краще: ми живемо у світі, коли таблоїди можуть дізнатися про тебе все. Вони дзвонили моїй команді, говорили, що знають, де я, про якісь речі, які я робив у минулому. Але мені все одно, що думають люди. Нехай пишуть що хочуть. Просто це не відповідає дійсності. Мої одкровення можуть допомогти іншим людям, показати, що вони не одні. Що попросити допомоги не зробить тебе слабким», – зізнався Деле Аллі.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
меньше надо было с наркотой экспериментировать
просрал выдающийся талант
Summertime
Так он признался Миколенко,  или всему Эвертону,  или всему Ливерпулю,  или всей АПЛ???