Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2126
5

Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ: «Готовий до всього, навіть до екзотичних варіантів»

Гравець має намір продовжувати кар'єру

Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ: «Готовий до всього, навіть до екзотичних варіантів»
Getty Images/Global Images Ukraine. Дмитро Чигринський

Український захисник Дмитро Чигринський за підсумками сезону залишив грецький «Іонікос», а тепер 36-річний гравець не проти спробувати свої сили у екзотичному чемпіонаті.

«Я зараз вільний агент. У нас було прописано в контракті з «Іонікосом»: якщо команда понижається у класі, то угода автоматично припиняється. Це нормальна практика. У клуба зараз нижчі можливості, а у футболістів інші амбіції. На жаль, ми не змогли зберегти прописку в елітному дивізіоні. Я розумію, що в моєму віці важко розраховувати на швидкий інтерес, щоб потрапити у першу хвилю трансферів. Буду чекати на другу хвилю, можливо, в липні-серпні отримаю пропозицію. Я відкритий до всього, навіть до екзотичних варіантів».

«Пам’ятаю, коли успішно грав за АЕК, у мене були варіанти продовжити кар’єру в Китаї, Японії та ОАЕ. Але я відмовився. Тоді пріоритети були інші: я хотів виступати у Європі. АЕК грав у Лізі чемпіонів та Лізі Європи і я хотів якомога довше виступати на цьому рівні. Але в 36 років моя позиція змінилась і я готовий до нових викликів. Не відмовлюся отримати новий досвід в іншій країні. Загадувати далеко не буду, треба йти крок за кроком. Зараз я себе добре почуваю і перебуваю в хорошій формі».

«Яким би не був результат, але в «Іонікосі» я провів непогані два роки. Я грав практично у кожному матчі і травми обійшли мене стороною. Я добре себе почував у цьому клубі. Зараз я хочу продовжувати свою кар’єру, тому що люблю футбол – це моє життя», – сказав Чигринський.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
India Life
Езжай в Бахмут, если ко всему готов
serhiy
Головне-не в Україну .
ALKOSruLKA
Автомат в руки - і захищати Батьківщину. Чим не екзотика для мажорчиків ?
Summertime
Значит опять Металлург Запорожье.
KIEWADIM
С двумя азиатками готов? ну или с азиатами