Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Пляжний футбол
| Оновлено 12 липня 2023, 22:36
18865
36

Україна розглядає можливість бойкоту ЧС з пляжного футболу

Костенко та Гутцайт не виключають таку можливість

| Оновлено 12 липня 2023, 22:36
18865
36
Україна розглядає можливість бойкоту ЧС з пляжного футболу
АПФУ

Збірна України з пляжного футболу вийшла на чемпіонат світу, але зараз розглядає можливість бойкоту турніру, оскільки на змагання вийшла збірна білорусі.

Тренер збірної Микола Костенко впевнений, що білорусь взагалі не можна було допускати.

«Позиція моя особиста як тренера, а також тренерського корпусу та команди – ми категорично проти, щоб білоруські та російські спортсмени брали участь у будь-яких змаганнях. Але тут питання [щодо бойкоту Україною на ЧС-2024] прийняття рішення - у керівництва федерації, керівництва міністерства», – сказав Костенко.

Міністр молоді і спорту України Вадим Гутцайт розповів про те, що рішення ще не прийняли.

«Будемо розглядати це питання, будемо радитися. Це складне питання, дуже складне питання. Будемо вирішувати, подивимося, як вирішимо», – сказав Гутцайт.

ЧС з пляжного футболу пройде у лютому 2024 року.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 36
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Artem !
Треба не бойкотувати турніри, а тиснути на міжнародні федерації, які допускають їх до змагань. Це не так легко потрапити на такий турнір, на якому востаннє ми були 10 років тому. Хлопці боролися, нехай Гутцайт йде лісом.
sashav2007
Треба бойкот гутцаю і всій пи@доті, що не добились бойкоту для картопляних... 
До чого тут збірна? Суки зелені...
Ivan Kukitsyak
Потрібно Гутцайта вигнати за те що провалює національний спорт і підігрує ворогу.. нашим спортсменам потрібно виступати іна всіх змаганнях і доводити нашу національну ідентичність.., а не ховатись як страус..
Павло Репін
Тут лише два варіанти.
Гутцайт або клінічний дегенерат, або кацапський засланець...
vitaha33
Гутцайт ідіот. Світоліна перемогла Азаренко, не потиснула руку і показала місце путіністці, а через гнилу Гутцайта ми самі себе каоаємо, не відбираючись на олімпіаду, і відмовляючись від чс
ALKOSruLKA
Питання спірне... Мій брат, не будучи професійним військовим, загинув під Кремінною, захищаючи цю країну. А 2-метрові амбали без проблем виїжджають за кордон пообійматися й пофоткатися з рашистами на усіляких змаганнях... Більшість наших спортсменів і тренерів ганьбляться, а не приносять якісь значимі здобутки... От не розумію, чим умовний пляжник , чи тренер-маркевич молодший, що тренує десь у Казахстані клуб з Мухосранська, чимось кращий за бійця в окопі?... Раз не вистачає розуму добитись відсторонення окупантів, значить самим нічого з ними тусити!
Avaksi
І кого караєте рішенням про бойкот? Це ппц...
Юрий Щербань
Какова хрена,фифа разведут наши сборные с белорусами мы не встретимся,прошлый чемпионат мира был в России мы не поехали бойкот,опять бойкот ну на фиг,это путь в никуда ,надо играть и победить и пусть в россосии обосрутся
misastefanko
Гуцу - ти неймовірний довбограй.А чому не дискваліфікуєш тенисистів- кишка тонка ?А ?
Иван Качура
Навіщо забороняти українцям виступати на євро/ЧС? Це постріл собі в ногу. Нехай виступають та борються, кар'єра спортсмена коротка, пропуск провідних спортивних форумів це привід до бойкоту олімпіади, якщо рашистів і туди допустять. 
Игорь Нестеренко
Які нах футболи і Олімпіади? ці здорові мужики військовозабов'язані і без проблем пройдуть медкомісію
Александр Савицкий
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maksim Solap
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dotsent911
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
serhiy
Є закон і все,ми не виступаємо там де є москалі і білосраші.Ну не хочуть інші федерації позбавляти себе грошей в крові.А спортсменам треба згадати свою совість і оприділитися чи хочуть вони виступати з бидлом чи ні.А то патріоти всі як тільки їх це не чіпає.І виходить так ,що ми самі просуваєм неративи сосії,що "спорт внє політікі ".