Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба
| Оновлено 12 липня 2023, 22:35
797
0

Жіноча збірна України бойкотуватиме турнір із боротьби в Будапешті

Причина – допуск російських спортсменок до змагань

| Оновлено 12 липня 2023, 22:35
797
0
Жіноча збірна України бойкотуватиме турнір із боротьби в Будапешті
Kamp-sport

Національна жіноча збірна України з боротьби бойкотуватиме міжнародний рейтинговий турнір з боротьби, що з 13 по 16 липня повинен відбутися у Будапешті. Причина – допуск російських спортсменок до змагань. Цю інформацію джерелу підтвердив президент Асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко.

Ще кілька днів тому була інформація, що українські жінки візьмуть участь у цьому турнірі, щоправда тоді ще не було інформації про участь на змаганнях представниць країни-агресора.

Чоловіча команда під керівництвом Василя Федоришина змагатиметься на турнірі у Будапешті. У чоловічих змаганнях не буде представників росії та білорусі.

Нагадаємо, Україна уже бойкотувала чемпіонат Європи з боротьби серед кадетів через участь у ньому росіян та білорусів. Міжнародна федерація спортивної боротьби, яку очолює серб Ненад Лалович, допустила до чемпіонату Європи серед кадетів спортсменів з країн 404 під нейтральним прапором. Змагання юнаків та дівчат до 17-ти років відбувалися з 12-го та 19-те червня у столиці Албанії Тирані.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.