Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
17417
1

Президент Торіно: «Шахтар найняв Лукареллі за неймовірні гроші»

Бос італійського клубу вважає, що гроші від подібних трансферів корисні для футболу його країни

Президент Торіно: «Шахтар найняв Лукареллі за неймовірні гроші»
Getty Images/Global Images Ukraine. Крістіано Лукареллі (на передньому плані)

Президент «Торіно» Урбано Кайро прокоментував останні трансферні події на ринку Європи та Італії, де клуби із Саудівської Аравії ведуть агресивну політику та намагаються підписати максимальну кількість зіркових та доступних для переїзду футболістів.

«Ті, хто інвестує у футбол, вкладають у нього ресурси, які потім можна реінвестувати в розвиток продукту у своїй країні. Якщо є футболіст, який їде до Саудівської Аравії, а клуб звідти платить за це значну суму, то це капітал, який надходить, наприклад, до Італії і може бути реінвестований».

«Зрозуміло, що є й деякі перегини, які були навіть 10 років тому в Китаї, але потім вони трохи заспокоїлися. Якоїсь миті я пам'ятаю, що були такі випадки і в Україні, із донецьким «Шахтарем», який найняв Лукареллі за неймовірні гроші. Але потім усе повертається на більш врівноважений рівень. Мені здається добре, навіть з урахуванням деяких перебільшень, але це вливання «свіжих» грошей і для нашої країни, і для нашого футболу це може бути позитивним», - заявив Кайро.

Нагадаємо, трансфер Крістіано Лукареллі з «Ліворно» влітку 2007 року обійшовся «Шахтарю» у 8 мільйонів євро. Вже за півроку «гірники» продали вікового італійця до «Парми» за 5,7 мільйонів євро.

Оцініть матеріал
(79)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Згадала баба як дівкою була