Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1855
3

Астана – Динамо Тбілісі. Прогноз, анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 12 липня о 17:00 за Києвом

Астана – Динамо Тбілісі. Прогноз, анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

12 липня на «Астана Арена» пройде 1-й матч 1/8 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому «Астана» зустрінеться з «Динамо» (Тбілісі). Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Астана

Клуб повернув собі чемпіонський титул. Містяни, які брали 1-е місце в казахській першості беззмінно з 2014-го по 2019-й, спочатку скотилися на 3-ю позицію, а позаторік обмежилися віце-чемпіонством. Але 2022-го вдалося повернути золото. Зараз теж вдається лідирувати, але Ордабаси поки що наполегливо створює конкуренцію. Але у пріоритеті поки що буде Ліга чемпіонів. Після виходу до групового етапу Ліги Європи-2019 казахів переслідували невдачі. Спочатку був виліт від перших же супротивників із кваліфікації Ліги чемпіонів (3:6 від Динамо-Брест) та Ліги Європи (Будучність), через рік у Лізі конференцій Астана пройшла Аріс, але поступилися фінському КуПСу. Нарешті, минулого літа були 0:1 і 0:5 від Ракува.

Динамо (Тбілісі)

Команда – легенда не лише грузинського, а ще союзного футболу. Адже синьо-білі вигравали Кубок УЄФА 1981 року. Начебто за часів незалежності поступово статус флагмана було втрачено. Але останніми роками столичний клуб знову повернув собі лідерство. Він займав 1-е місце у 2019-2020 роках, потім, разок відступивши, повернув трофей минулого календарного року. Але на євроарені нічого не виходить дуже давно. Особливо останніми сезонами. Рік тому, обмінявшись перемогами з естонським Пайде, програли прибалтам по пенальті. А пройти з останніх 6 супротивників вдалося лише валлійський Гап Конназ Куей у рамках відбору до Ліги Європи ще влітку 2020-го року.

Статистика особистих зустрічей

Астана хоча і по праву вважається клубом №1 у Казахстані, але заснована була лише у 2009-му році. Тож не дивно, що вона вперше зіграє з представником сусідньої Грузії.

Прогноз

Букмекерські контори знають, наскільки важливий для Астани чинник свого поля. Рекомендуємо ставити на те, що казахи зможуть виграти цей футбольний поєдинок (коефіцієнт – 1,85).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
где показывают?
моя ставочка что Тбилиси забьет
BallsToTheWall
Астана выиграет.  Это уже хоть можно и посмотреть.  Не то что вчерашние матчи партизанов албанских.