Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 липня 2023, 23:06
5781
2

Маркевич відвідав ювілейний захід Руха

Львівська команда проводить урочистості з нагоди 20-річного ювілею

| Оновлено 08 липня 2023, 23:06
5781
2
Маркевич відвідав ювілейний захід Руха
Мирон Маркевич

Як стало відомо Sport.ua, 8 липня ФК «Рух» проводить урочистості з нагоди 20-річного ювілею.

Він був створений 2003 року з ініціативи заслуженого тренера України Mирона Mаркевича у Винниках. Спочатку йшлося про дитячо-юнацьку спортивну школу, а 2009 року Маркевич подбав про створення дорослої команди. Незабаром президентом ФК став Григорій Козловський, завдяки зусиллям якого було вибудовано цілу систему підготовки талановитих футболістів, починаючи від клубної академії і закінчуючи основною командою, що з часом передислокувалася до Львова і змагається в елітному дивізіоні українського футболу.

Важливо, що Козловський завжди першочергову увагу приділяв розвитку клубної інфраструктури. Нині вона відповідає вимогам сьогодення і не має аналогів в Україні.

При підготовці резерву «Рух» завжди робив ставку на доморощених гравців і вони виправдовують сподівання. Уже два сезони поспіль «Рух» U-19 є найсильнішим в Україні, цього року успішно дебютував в Юнацькій лізі УЄФА.

А на молодіжному Євро-2023 в складі збірної України, що пробилася до півфіналу, виступали два вихованці «Руха» Олексій Сич та Ростислав Лях.

Урочистості з нагоди ювілею «Руха» сьогодні проходили на базі клубної академії у Винниках. Організатори відзначили всіх фахівців, футболістів, які за ці роки долучилися до звитяг «Руха» на всеукраїнській та міжнародній арені. Серед них був і Mирон Mаркевич, який спеціально приїхав з Ужгорода, де проводять тренувальний збір очолювані ним львівські «Карпати».

Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Ви реально думаєте, що Емілі резорт має якесь відношення до клубу? Поцікавтесь спочатку про реальну інфраструктуру клубу, бюджет, про те, як батьки платять шалені гроші за все, починаючи банально від форми та м'ячів, закінчуючи за виїзди та проживання на турнірах. Ця вся хвалена інфраструктура не має ніякого відношення до клубу, а перша команда тренується на зассаному полі у Винниках, половина команди має реально зарплату менше 40 тисяч грн. на місяць. Це клуб пустишка з красивою обгорткою, якої не існує
Dmytro Dmytro
Про ю-19 смішно і про Сича з Ляхом))) Які ж вихованцями Карпат!!! Ю-19 там масса гравців вихованці Карпат))) На чужій біді виїжджають!!!