Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1009
0

Мексика – Коста-Ріка. Прогноз на матч 1/4 фіналу Золотого кубка КОНКАКАФ

Поєдинок відбудеться 9 липня о 04:30 за Києвом

Мексика – Коста-Ріка. Прогноз на матч 1/4 фіналу Золотого кубка КОНКАКАФ
Twitter

9 липня на «Ковбойс» пройде матч 1/4 фіналу Золотого Кубка КОНКАКАФ, у якому збірна Мексики зустрінеться зі збірною Коста-Ріки. Старт поєдинку заплановано на 04:30 за київським часом.

Мексика

Збірна приїхала на головний регіональний турнір після кількох серйозних невдач. Спочатку був чемпіонат світу, на якому, вперше за 8 розіграшів такого рівня, не вдалося вийти з групи. Згодом у Лізі Націй програли американцям у півфіналі. Примітно, що на Золотий Кубок Ель Три прибули без повноцінного головного тренера (Хайме Лосано – лише в.о.) та в експериментальному складі, без багатьох зірок, що грають у європейських топ-клубах. У цьому варіанті Очоа з його майже півтори сотнями матчів у плані досвіду мало не оминає наступних ветеранів, Гальярдо та Альвареса, за кількістю зіграних матчів. Навіть такий варіант націоналки виграв впевнено обидва перші поєдинки: Гондурас взагалі розгромили 4:0, з Гаїті закінчили 3:1. На Катар явно забракло мотивації, та й везіння, і за величезної переваги програли бордовим 0:1. Втім, на той момент вже було зрозуміло, що забезпечений вихід у плей-оф, причому з першого місця у групі.

Коста-Ріка

Команда знову з'їздила на чемпіонат світу минулого року, підтвердивши свій непоганий, хоч і не захмарний рівень. І навіть у Катарі разок виграли якраз у поєдинку з Японією, де Кейлор Навас ще й клін-шит оформив. Але при цьому він пропустив масу голів і від Іспанії, і від Німеччини, не вийшовши з групи. Та й на Золотому Кубку Los Ticos важко починали: поступилися Панамі, потім обмежилися лише нульовою нічиєю із Сальвадором. У результаті у 3-му турі потрібна була лише перемога над прямим конкурентом, Мартінікою. Це вийшло, причому матч видався яскравим – усе закінчилося тенісними 6:4.

Статистика особистих зустрічей

Коста-Ріка востаннє вигравала ще 2013-го року, тож Мексика має 10-матчеву серію без поразок. При цьому 2 із 3 крайніх поєдинків принесли лише нічиї 0:0.

Прогноз

Букмекерські контори гадають лише про те, наскільки впевнено виграють Ель Три. Ставимо на мексиканців при форі -1,5 голи (коефіцієнт - 2,01).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.