Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 липня 2023, 02:14
617
0

Панама – Катар. Прогноз та анонс на матч 1/4 фіналу Золотого кубка КОНКАКАФ

Поєдинок відбудеться 9 липня о 02:00 за Києвом

| Оновлено 09 липня 2023, 02:14
617
0
Панама – Катар. Прогноз та анонс на матч 1/4 фіналу Золотого кубка КОНКАКАФ
Twitter

9 липня на «Ковбойс» пройде матч 1/4 фіналу Золотого Кубка КОНКАКАФ, у якому збірна Панами зустрінеться зі збірною Катару. Старт поєдинку заплановано на 02:00 за київським часом.

Панама

Команда у 2018-му році змогла дебютувати на чемпіонаті світу - правда, там новачок турніру програв без шансів усі 3 поєдинки. Вона продовжувала стабільно непогано проводити головний регіональний турнір. В інтервалі з 2005-го до 2019-го включно канальники на Золотому Кубку вилітали не раніше чвертьфіналу і двічі брали срібло. І лише на попередній першості КОНКАКАФ, хоч і взяли 4 очки, не вийшли із групи. Але вже можна сказати, що це був виняток, адже вдалося знову показати звичний рівень цього літа. Збірна розпочала виступи на Золотому Кубку-2023 з пари перемог з ідентичним рахунком 2:1, з Коста-Рікою, головним фаворитом групи, та несподівано міцною Мартінікою. Після такого благодушно дозволили Сальвадору зрівняти рахунок за рахунок дубля Хіля Уртадо - саме він оформив 2:2 на 91-й хвилині.

Катар

Збірна знову приїхала на Золотий Кубок. Цю практику бордові активно використовували до домашнього чемпіонату світу. Причому минулого разу гості з Близького Сходу дійшли у турнірі КОНКАКАФ до бронзових медалей. Цього разу вони прибули до США під керівництвом Карлуша Кейруша. Щиро кажучи, новий варіант не вразив. Підопічні досвідченого португальця почали з безвільної поразки Гаїті. А потім на 6-й доданій хвилині пропустили від Гондурасу, упустивши перемогу. Благо, що потім була невмотивована Мексика, що вже вийшла в плей-оф. І сейви Баршама у воротах при єдиному точному ударі у ворота, що приніс гол, принесли перемогу 1:0 - а з нею і прохід у чвертьфінал турніру.

Статистика особистих зустрічей

Команди зіграли на груповому етапі Золотого Кубка-2021 і видали видовищні 3:3. Минулої осені, перед чемпіонатом світу, Катар удома переміг 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом пари Панаму. Але Катар не сильно поступається в класі - зупинимося на нейтральних тоталах більше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,61).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.