Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Вімблдон
| Оновлено 09 липня 2023, 16:17
8524
0

Леся ЦУРЕНКО: «Спершу був головний біль, потім у матчі почалися судоми»

Важкий матч для українки

| Оновлено 09 липня 2023, 16:17
8524
0
Леся ЦУРЕНКО: «Спершу був головний біль, потім у матчі почалися судоми»
Getty Images/Global Images Ukraine. Леся Цуренко

Українська тенісистка Леся Цуренко зуміла вийти до 1/8 фіналу Вімблдона, обігравши Ану Богдан у напруженому поєдинку, який тривав три з половиною години.

«З самого ранку я мала головний біль. Можливо, через сильну спеку сьогодні порівняно з минулими днями. Це одна з причин, чому я не могла зосередитись так добре, як я це можу робити. І головний біль був такий пульсуючий, особливо коли розіграші затягувалися. Думаю, що це є основною причиною великої кількості помилок, тому що було дуже важко тримати увагу».

«Далі почалися судоми у всьому тілі: у другому сеті – в руках, а в третьому – вже і руках, і ногах. Тому деякі розіграші, на жаль, були не дуже якісними з мого боку саме через те, що реально зводило повністю все тіло. Після матчу я теж не могла підвестися і нормально підійти потиснути руку, бо в мене звело ногу. Якоїсь миті я просто боялася встати, щоб мене не звело. Але після матчу, на щастя, вдалося уникнути продовження цього стану, бо буває так, що ще 40 хвилин це може продовжуватися».

«Я дуже оперативно з'їла все, що можна було. Тому найголовніше, що мені вдалося уникнути судом після матчу», – сказала Цуренко.

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.